Παλαιό Ψυχικό: Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος πεζού

Παλαιό Ψυχικό: Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος πεζού
Ληστεία (φωτογραφία αρχείου) iStock

Στην εξιχνίαση ληστείας που διαπράχθηκε πριν ένα χρόνο στο Παλαιό Ψυχικό, σε βάρος πεζού, προχώρησαν οι αρχές. Οι δράστες απέσπασαν από το θύμα ρολόι μεγάλης αξίας.

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής περίπτωση ληστείας που έλαβε χώρα στο Παλαιό Ψυχικό στις 5 Μαρτίου 2022.

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες στην Αθήνα, ένας 26χρονος Έλληνας για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες στις 5 Μαρτίου 2022, ο κατηγορούμενος από κοινού με άγνωστο συνεργό του, προσέγγισαν, με καλυμμένα χαρακτηριστικά, έναν 34χρονο πεζό στο Παλαιό Ψυχικό και με τη χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν ρολόι χειρός μάρκας ROLEX.

Έπειτα από συνεχή έρευνα και συνδυαστική αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων και αποδεικτικών μέσων, επετεύχθη η ταυτοποίηση του 26χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε στην Αθήνα και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια.

Κατόπιν έρευνας που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 4.800 ευρώ, μικροποσότητα κάνναβης, πέντε κροτίδες, ρουχισμός που χρησιμοποιήθηκε στην ληστεία, κινητό τηλέφωνο και κάρτες sim.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση του έτερου συνεργού του και τη συμμετοχή του σε παρόμοιες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα