Πάρνηθα: Άγνωστοι επιτέθηκαν και μαχαίρωσαν εθελοντές στο δάσος

Διαβάζεται σε 2'
Δάσος στην Πάρνηθα
Δάσος στην Πάρνηθα (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)

Οι εθελοντές που καθάριζαν το δάσος διανυκτέρευσαν σε εγκαταλελειμμένο οίκημα στην Φυλή και τότε δέχτηκαν επίθεση από επτά άτομα που επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα. Τους χτύπησαν, ενώ τον έναν, τον μαχαίρωσαν και τον τραυμάτισαν σοβαρά.

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της Αστυνομίας για ένα περίεργο περιστατικό επίθεσης που σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα στην Πάρνηθα, σε βάρος δύο εθελοντών που καθάριζαν μαζί με άλλα άτομα το δάσος από σκουπίδια.

Η δράση της εθελοντικής οργάνωσης είχε ξεκινήσει από την περασμένη Παρασκευή και θα συνεχιζόταν την επόμενη ημέρα, έτσι τα μέλη της αποφάσισαν να κατασκηνώσουν και να διανυκτερεύσουν στο βουνό, στην θέση Κρύα Πηγή της Φυλής. Δύο νεαροί άντρες από την ομάδα, ένας 33χρονος και ένας 32χρονος αποφάσισαν να κοιμηθούν μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο οίκημα και οι υπόλοιποι προτίμησαν στο δάσος.

Κάποια στιγμή, μισή ώρα μετά τη μία τα ξημερώματα, δύο αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν επτά άγνωστοι νεαροί, έφτασαν στο σημείο, βγήκαν έξω και ζήτησαν τον λόγο από τους δύο νεαρούς, για τους λόγους που βρίσκονταν εκεί.

Οι δύο άντρες τους είπαν πως ήταν μέλη εθελοντικής ομάδας και οι νεαροί μπήκαν στα αυτοκίνητά τους και αποχώρησαν, όμως 10 λεπτά μετά επέστρεψαν και τους επιτέθηκαν, χτυπώντας τους ανηλεώς.

Ο 33χρονος κατάφερε να ξεφύγει και έτρεξε προς το δάσος καλώντας σε βοήθεια και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας τους και όταν επέστρεψαν πίσω στο οίκημα, με τους δράστες να έχουν διαφύγει πλέον, βρήκαν τον 32χρονο φίλο τους, άσχημα χτυπημένο και μαχαιρωμένο στην πλάτη.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ διενεργείται έρευνα από την Ασφάλεια για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών, αλλά και για να διακριβωθούν τα κίνητρα της αναίτιας επίθεσής τους.

Η ανάρτηση των εθελοντών στο Instagram για το αιματηρό περιστατικό:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα