Πατέρας τραυμάτισε μαθήτρια σε σχολείο υπό κατάληψη

Πατέρας τραυμάτισε μαθήτρια σε σχολείο υπό κατάληψη
Κατάληψη σχολείου (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) Eurokinissi

Οργισμένος πατέρας επιτέθηκε σε μαθήτρια που κρατούσε τα κλειδιά της κατάληψης στο 5ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου. Της γύρισε το χέρι με αποτέλεσμα να διαγνωστεί με κάκωση.

Ένα ακόμα περιστατικό βίαιης συμπεριφοράς καταγράφηκε σε σχολείο που τελεί υπό κατάληψη. Στο 5ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου ένας πατέρας επιτέθηκε σε μαθήτρια τρίτης γυμνασίου, που κρατούσε τα κλειδιά της κατάληψης. Ο εξοργισμένος γονέας της τράβηξε το χέρι, με αποτέλεσμα να της το γυρίσει και να διαγνωστεί με κάκωση.

“Τους είχαμε πει να περιμένουν, να βάλουμε τα παιδιά μέσα γιατί έβρεχε. Εκείνοι δεν άκουσαν. Μας απειλούσαν και μας έβριζαν”, εξηγεί μαθητής του σχολείου.

Παρά τον τραυματισμό της μαθήτριας η ένταση συνεχίστηκε και την επόμενη μέρα. Με κόφτη στα χέρια οι γονείς έσπασαν την κατάληψη. “Μας έσπασαν την κατάληψη με τον πιο βίαιο τρόπο, θα μπορούσαν απλά να μας μιλήσουν”, αναφέρει χαρακτηριστικά ένας εκ των μαθητών.

Από την Πέμπτη το σχολείο επαναλειτουργεί, όμως τα αιτήματα των παιδιών δεν έχουν ακόμα ικανοποιηθεί. “Δεν έχουμε καθηγητές σε βασικά μαθήματα, όπως αγγλικά και χημεία. Ακόμα δεν έχουμε δεύτερη καθαρίστρια στο σχολείο, κάτι που είναι πολύ σημαντικό”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα