Πάτρα: Παραμένουν υπό κράτηση οι 4 συλληφθέντες για την κατάρρευση της γέφυρας

Πάτρα: Παραμένουν υπό κράτηση οι 4 συλληφθέντες για την κατάρρευση της γέφυρας
Κατάρρευση γέφυρας στην Πάτρα ΓΙΩΤΑ ΛΟΤΣΑΡΗ/EUROKINISSI

Οι 4 συλληφθέντες για την κατάρρευση της γέφυρας στα Μποζαΐτικα στην Πάτρα παραμένουν υπό κράτηση, κατόπιν εντολής Εισαγγελέα. Αναζητείται ακόμη ένα άτομο από τις Αρχές.

Την συνέχιση της προσωρινής κράτησης τους μέχρι την απολογία τους ενώπιον του Ανακριτή διέταξε ο Εισαγγελέας Πατρών για τους 4 συλληφθέντες για τη φονική κατάρρευση της γέφυρας στα Μποζαΐτικα, που κόστισε τη ζωή ενός ανθρώπου και οδήγησε στο νοσοκομείο 14 άλλους.

Πρόκειται για τον υπεύθυνο ασφαλείας και μηχανικό του έργου, τον εργοδηγό και τους χειριστές των δύο μηχανημάτων που εκείνη την ώρα έκαναν εργασίες πάνω στη γέφυρα.

Ενώπιον του Εισαγγελέα βρέθηκαν το πρωί ο υπεύθυνος ασφαλείας και ο ένας από τους δύο χειριστές των μηχανημάτων, καθώς οι άλλο δύο συλληφθέντες νοσηλεύονται φρουρούμενοι στα νοσοκομεία της Πάτρας.

Ο εργοδηγός του έργου νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών “Ο Άγιος Ανδρέας”, ενώ στη Θωρακοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών νοσηλεύεται ο χειριστής του ενός μηχανήματος. Και οι δύο θα βρεθούν ενώπιον του εισαγγελέα όταν το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας τους.

Από τις αρχές αναζητείται ακόμη ένα άτομο, ο συντονιστής του έργου.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα