Πάτρα: Παρέμβαση εισαγγελέα για τον πατέρα που έδειρε τον γιο του επειδή είναι ομοφυλόφιλος

Διαβάζεται σε 2'
Εικόνα αρχείου
Εικόνα αρχείου Istock

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την πλήρη διερεύνηση του περιστατικού ξυλοδαρμού του 15χρονου από τον πατέρα και τον θείο του στην Πάτρα.

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών για την πλήρη διερεύνηση του περιστατικού κακοποίησης του 15χρονου από τον πατέρα και τον θείο του στην Πάτρα.

Η υπόθεση που έγινε γνωστή χθες, Σάββατο (29/6) και προκάλεσε σοκ. Στο «Χαμόγελο του Παιδιού» έγινε καταγγελία για το περιστατικό και λεπτομέρειες του συμβάντος ήρθαν στο φως δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, το 15χρονο παιδί πήγε αιμόφυρτο στην πλατεία του χωριού στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας, μετά την κακοποίηση που δέχθηκε από τον πατέρα και τον θείο του. επειδή τους αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Σύμφωνα με το Gnompip.gr, στην δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την Αστυνομία αναφέρεται πως ο 15χρονος ζήτησε να βγει από το σπίτι όπου έμενε και ο πατέρας του δεν του το επέτρεψε, διαπληκτίστηκαν και το παιδί βρέθηκε με κακώσεις. Φέρεται μάλιστα να ήταν παρών και ο θείος του παιδιού και η μητριά του.

Ο Εισαγγελέας Ανηλίκων Πατρών, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό από την Αστυνομία, προέβη σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες για την προστασία του ανηλίκου. Έχει ήδη διαταχθεί ο ανήλικος να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί η βαρύτητα των κακώσεων που υπέστη, όπως κατήγγειλε, από τον πατέρα του και αναλόγως του πορίσματος θα κινηθεί η ποινική διαδικασία.

Το παιδί έχει μεταφερθεί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο με αμυχές, εκδορές και άλγος μετά το επεισόδιο κακοποίησης που υπέστη και το οποίο σημειώθηκε στο σπίτι της μητριάς του από τον ίδιο του τον πατέρα, ο οποίος είχε αναλάβει την επιμέλειά του, όπως και των άλλων δύο παιδιών του συναινετικά με την μητέρα τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα