Πειραιάς: Αγωνία για την 14χρονη – Συνεχίζεται η αναζήτηση

Διαβάζεται σε 1'
Συναγερμός για την εξαφάνιση 14χρονης

Συνεχίζεται η αγωνία για τον εντοπισμό της 14χρονης, τα ίχνη της οποίας εξαφανίστηκαν από τον Πειραιά. Παρατείνεται ο μηχανισμός Amber Alert.

Η αναζήτηση της 14χρονης Αναστασίας Μπογοδήμου συνεχίζεται. Το Εθνικό Συντονιστικό Πρόγραμμα έγκαιρης και έγκυρης ειδοποίησης των πολιτών σε περιστατικά εξαφάνισης ανηλίκων, AMBER ALERT HELLAS, παρατείνεται για 48 ώρες, κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Η ανήλικη Αναστασία Μπογοδήμου εξαφανίστηκε, στις 23/01/2024, από την περιοχή του Πειραιά. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε ενημερωθεί για την εξαφάνισή της, στις 24/01/2024 και προέβη στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Amber Alert Hellas, κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Η Αναστασία έχει μαύρα μαλλιά, έχει καστανοπράσινα μάτια, ύψος 1.50 και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη ζακέτα και τζιν παντελόνι.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην ‘Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000’ καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Συναγερμός για την εξαφάνιση 14χρονης

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα