Πειραιάς: Συνελήφθη 43χρονος για παρενόχληση ανήλικης – Τον “παγίδευσε” ο πατέρας της

Διαβάζεται σε 2'
Online παρενόχληση
Online παρενόχληση ISTOCK

Ο πατέρας μίας 13χρονης ενημερώθηκε από το παιδί του για τα μηνύματα του δράστη στα social media και προσποιούμενος εκείνη του έκλεισε ραντεβού.

Στα χέρια της Αστυνομίας, χάρη στον πατέρα μίας 13χρονης, έπεσε ένας παιδόφιλος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανηλίκων και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Ειδικότερα, ο 43χρονος δράστης από την Πάτρα που τυγχάνει και ο ίδιος παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού,  μέσω του Instagram έστελνε μηνύματα ερωτικού περιεχομένου σε μία 13χρονη από τον Πειραιά.

Το κορίτσι ενημέρωσε τον πατέρα της, ο οποίος συνέχισε να συνομιλεί από το προφίλ της κόρης του, παριστάνοντας την ίδια, επιτυγχάνοντας να κανονίσει ραντεβού με τον δράστη στον Πειραιά.

Όταν εκείνος έφτασε στην περιοχή, ο πατέρας ειδοποίησε την Άμεση Δράση, άντρες της οποίας προσέτρεξαν στο σημείο, ακινητοποίησαν τον δράστη και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κερατσινίου – Δραπετσώνας, όπου και συνελήφθη.

Απολογούμενος στους αστυνομικούς, ο δράστης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι τους τελευταίους μήνες προσέγγιζε μέσω διαδικτύου και κυρίως μέσω του Instagram γυναίκες και ανήλικα κορίτσια, επιδεικνύοντας ανάλογη συμπεριφορά, για να ικανοποιεί τις γενετήσιες ορμές του.

Ο δράστης παρέδωσε στους αστυνομικούς σε usb-stick στιγμιότυπα οθόνης από αυτές τις συνομιλίες, φωτογραφίες άσεμνου περιεχομένου και ανάλογα βίντεο.

Κατόπιν παραγγελίας της Ασφάλειας Πειραιά, πραγματοποιήθηκε από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών κατ’ οίκον έρευνα στην οικία του, καθώς και στο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων ηλεκτρονικές μικροσυσκευές αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων αντίστοιχου περιεχομένου. Από την κατοχή αυτού κατασχέθηκε ένα σακίδιο πλάτης, το οποίο περιείχε ερωτικά βοηθήματα και εξαρτήματα.

Οι κατασχεθείσες ηλεκτρονικές μικροσυσκευές απεστάλησαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για περαιτέρω ανάλυση μήπως προκύψουν και τυχόν άλλα θύματά του.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, την περασμένη Τρίτη, απολογήθηκε στην Ανακρίτρια και αποφασίστηκε η προφυλάκισή του στις Φυλακές Τρίπολης όπου και οδηγήθηκε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα