Περισσότεροι από 44.000 οι παραβάτες άσκοπων μετακινήσεων σε όλη την χώρα

Περισσότεροι από 44.000 οι παραβάτες άσκοπων μετακινήσεων σε όλη την χώρα
Έλεγχοι της Αστυνομίας στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου Eurokinissi

Ακόμα αυστηρότεροι και συχνότεροι οι έλεγχοι σε όλη τη χώρα για μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας τόπου κατοικίας και άσκοπες μετακινήσεις

Συνεχίζονται οι συστηματικοί έλεγχοι που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας για μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας του τόπου κατοικίας και άσκοπες μετακινήσεις, παρά τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί λόγω κορονοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα από τις 6 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, βεβαιώθηκαν σε όλη την επικράτεια 23 παραβάσεις για μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας τόπου κατοικίας. Συγκεκριμένα, 8 στην Αττική, 6 στην Κεντρική Μακεδονία, 3 στη Θεσσαλονίκη, 2 στη Δυτική Ελλάδα, 2 στην Ήπειρο και 2 στη Θεσσαλία.

Για τις παραβάσεις αυτές επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ, ενώ σε 16 περιπτώσεις αφαιρέθηκαν επιπλέον και τα στοιχεία κυκλοφορίας των οχημάτων για 60 ημέρες.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 558 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ, ενώ σε 325 περιπτώσεις αφαιρέθηκαν επιπλέον και τα στοιχεία κυκλοφορίας των οχημάτων για 60 ημέρες.

Συγκεκριμένα, 517 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα 150 ευρώ.

Συγκεκριμένα, 185 στην Αττική, 54 στη Θεσσαλονίκη, 47 στην Κεντρική Μακεδονία, 41 στο Βόρειο Αιγαίο, 34 στην Κρήτη, 33 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 29 στη Στερεά Ελλάδα, 27 στη Δυτική Ελλάδα, 23 στην Πελοπόννησο, 16 στο Νότιο Αιγαίο, 14 στην Ήπειρο, 7 στη Θεσσαλία, 5 στα Ιόνια Νησιά και 2 στη Δυτική Μακεδονία.

Σημειώνεται ότι από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, ημερομηνία έναρξης του μέτρου, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 44.247 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα 150 ευρώ. Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα