Περιστέρι: Για μια μπλούζα ξυλοκόπησαν τη συμμαθήτριά τους οι ανήλικες

Διαβάζεται σε 2'
Περιστέρι: Για μια μπλούζα ξυλοκόπησαν τη συμμαθήτριά τους οι ανήλικες
ISTOCK

Σύμφωνα με μαρτυρίες μαθητριών, μια μπλούζα αποτέλεσε την αφορμή για τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στην αυλή του σχολείου της στο Περιστέρι. Όπως αναφέρουν, δεν είναι το πρώτο περιστατικό που συμβαίνει.

Μία μπλούζα είναι, σύμφωνα με μαρτυρίες μαθητριών του σχολείου, η αιτία πίσω από τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στο Περιστέρι, που κατέγραψαν σε σοκαριστικό βίντεο συμμαθητές από την αυλή του σχολείου.

Μαθήτριες του Γυμνασίου όπου συνέβη το περιστατικό μίλησαν για αυτό στον ANT1, και σύμφωνα με τις ίδιες, αιτία του ξυλοδαρμού ήταν μια μπλούζα. “Εγώ γνωρίζω ότι τσακώθηκαν για μια μπλούζα. Έχουν γίνει και άλλα περιστατικά στο σχολείο, αλλά όχι τόσο ισχυρά όσο αυτό”, είπαν οι μαθήτριες.

Ερωτώμενες αν φοβούνται, απάντησαν πως όχι, προσθέτοντας ωστόσο πως “αν δε σε νοιάζει και τους αγνοείς, δεν θα σου κάνουν κάτι, αλλά αν μπλεχτείς με τέτοιες παρέες κι αυτά πιστεύω ότι θα συμβεί”.

Στη συνέχεια, απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπαν πως δεν υπάρχει συμμορία, συμπληρώνοντας πως “απλά υπάρχει αυτή η παρέα που είναι εκεί έξω, που είναι τα πιο «κακά» παιδιά στο σχολείο, κάνουν μαγκιές και τέτοια. Αν δεν ενδιαφερθείς και τα αγνοήσεις δεν θα σου κάνουν κάτι. Πιστεύω πως είναι ανάλογα με την παρέα που επιλέγεις”.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, τρεις ανήλικες 13, 14 και 16 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Star, η μαθήτρια φαίνεται να είναι πεσμένη στο έδαφος και να δέχεται επίθεση από τρεις συμμαθήτριές της στο προαύλιο του σχολείου.

Το ένα κορίτσι φαίνεται να κρατά τη μαθήτρια για να μη σηκωθεί ενώ η δεύτερη τη σέρνει από τα μαλλιά και τη χτυπάει στην πλάτη. Σε μια στιγμή, η 14χρονη φαίνεται να προσπαθεί να ξεφύγει και τότε δέχεται δυνατές κλοτσιές στα πόδια.

Το επεισόδιο παρακολούθησαν δεκάδες μαθητές οι οποίοι κατέγραψαν στα κινητά τους τηλέφωνα τις σκηνές βίας, ενώ στο βίντεο κανείς από αυτούς δεν φαίνεται να προσπαθεί να τις χωρίσει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα