Περιστέρι: Την Παρασκευή απολογείται ο 35χρονος πατροκτόνος

Διαβάζεται σε 2'
Το σπίτι όπου έγινε το φονικό, στο Περιστέρι
Το σπίτι όπου έγινε το φονικό, στο Περιστέρι INTIME

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή ζήτησε και έλαβε ο 35χρονος που σκότωσε τον 63χρονο πατέρα του στο σπίτι τους στο Περιστέρι.

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Παρασκευή (05/01), ζήτησε και έλαβε ο 35χρονος πατροκτόνος.

Ο κατηγορούμενος την περασμένη Παρασκευή (29/12), σκότωσε τον 62χρονο πατέρα του στο σπίτι τους στο Περιστέρι και στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία ομολογώντας την πράξη του.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία. 

Το χρονικό της δολοφονίας

Ο πατέρας φέρεται, σύμφωνα με τις περιγραφές του γιου και της μητέρας, να επέστρεψε στο σπίτι μεθυσμένος, όπως συνήθιζε, και τσακώθηκε έντονα για πολλοστή φορά με τον γιο του. Πάνω στη συμπλοκή, ο 35χρονος άρπαξε ένα μικρό αναδιπλούμενο μαχαίρι και κατάφερε πολλαπλά πλήγματα στον πατέρα του, ένα εκ των οποίων στη μηριαία αρτηρία, με αποτέλεσμα τον θάνατο του πατέρα του.

Στην Αστυνομία κάλεσε ο ίδιος ο γιος και ψύχραιμα ανέφερε αυτό που είχε συμβεί, όπως και στους αστυνομικούς που προσέτρεξαν στο σημείο. Μάλιστα, επειδή είχε τραυματιστεί από τη λάμα και ο ίδιος στο χέρι του, τον μετέφεραν οι αστυνομικοί σε νοσοκομείο για ράμματα και νωρίς το πρωί τον οδήγησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττική, όπου ομολόγησε την πράξη του.

Η μητέρα της οικογένειας τη στιγμή της συμπλοκής βρισκόταν στο υπνοδωμάτιό της και από τις φωνές σηκώθηκε και βγήκε έξω, όμως ήταν ήδη αργά.

Σύμφωνα με τη μητέρα και τον γιο, ο πατέρας της οικογένειας μεθούσε συχνά και κακοποιούσε επί σειρά ετών τη σύζυγό του περισσότερο, αλλά και τα παιδιά του. Μάλιστα, αυτός -όπως είπαν στους αστυνομικούς- ήταν και ο λόγος που η κόρη είχε αποχωρήσει από το σπίτι τους και έμενε αλλού.

Σημειώνεται ότι ο 62χρονος είχε συλληφθεί το 2017 για επίθεση και ξυλοδαρμό σε βάρος συγγενικών του προσώπων.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα