Πετράλωνα: Δύο αδέρφια μηνύουν τους γονείς τους για σεξουαλική κακοποίηση

Πετράλωνα: Δύο αδέρφια μηνύουν τους γονείς τους για σεξουαλική κακοποίηση
Παιδική κακοποίηση Getty Images/iStockphoto

Ένας 20χρονος μαζί με τη 17χρονη αδερφή του καταγγέλλουν τον πατέρα τους για σεξουαλική κακοποίηση όταν ήταν ανήλικοι, καθώς και τη μητέρα τους για συγκάλυψη.

Σε μήνυση προχώρησαν δύο αδέρφια, τα οποία καταγγέλλουν τον πατέρα τους για συστηματική σεξουαλική κακοποίηση, η οποία έλαβε χώρα πριν από μία δεκαετία, και τη μητέρα τους για συνέργεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 20χρονος μαζί με τη 17χρονη αδερφή του προσήλθαν στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων και κατέθεσαν μήνυση σε βάρος της μητέρας τους για συνεργεία στην υπόθεση βιασμού τους από τον πατέρα τους, καθώς επέδειξε όπως καταγγέλλουν ανοχή και συγκάλυπτε τα όσα συνέβαιναν.

Σημειώνεται ότι τα δύο αδέρφια είχαν κάνει ξανά μήνυση το 2018 σε βάρος του πατέρα, η οποία είχε προχωρήσει σε προκαταρκτική εξέταση αλλά δεν υπήρξε συνέχεια. Ο πατέρας φέρεται να ασελγούσε και να βίαζε ο ίδιος τα παιδιά του – όταν το αγόρι ήταν σε ηλικία 10 ετών και το κορίτσι μόλις 7 ετών – και να τα προωθούσε και σε φίλους του, οι οποίοι επίσης φέρονται να τα βίαζαν.

Το αγόρι αποκάλυψε σε έναν εκπαιδευτικό την κακοποίηση που βίωνε στο σπίτι του, με αποτέλεσμα να κινηθούν δικαστικά.

Γιατί τα κακοποιημένα παιδιά στην Ελλάδα μένουν απροστάτευτα;

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα