Πετράλωνα: Νέα βίντεο με τους δράστες να βάζουν τη βόμβα σε τράπεζα

Διαβάζεται σε 2'
Πετράλωνα: Νέα βίντεο με τους δράστες να βάζουν τη βόμβα σε τράπεζα
GLOMEX/MEGA

Τα στιγμιότυπα που ο δράστης τοποθετεί, πυροδοτεί τον εκρηκτικό μηχανισμό σε τράπεζα στα Πετράλωνα και τρέχει να βρει τους συνεργούς του καταγράφουν νέα βίντεο.

Τρία βίντεο – ντοκουμέντο από την στιγμή της τοποθέτησης βόμβας σε τράπεζα στα Πετράλωνα πριν 2 μήνες έρχονται στη δημοσιότητα.

Πρόκειται για την έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού σε υποκατάστημα τράπεζας στα Πετράλωνα που σημειώθηκε στις 25 Ιανουαρίου του 2024, μια από της δράσεις της οργάνωσης «Σύμπραξη Εκδίκησης». Οι έξι συλληφθέντες για συμμετοχή στην οργάνωση κατηγορούνται για σωρεία κακουργηματικών πράξεων, μεταξύ των οποίων και τρομοκρατικές ενέργειες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στο πρώτο βίντεο που δημοσιοποίησε το MEGA, φαίνεται ο δράστης κάνει μία προσπάθεια να παραβιάσει τα ρολά και στη συνέχεια αφήνει τον μηχανισμό χωρίς να τον ενεργοποιήσει και τρέχει.

Στο δεύτερο βίντεο ντοκουμέντο, σχεδόν 5 λεπτά αργότερα, πλησιάζει ξανά την τράπεζα, πυροδοτεί τον μηχανισμό και τρέχει προκειμένου να βρει τους συνεργούς του.

Στο βίντεο διακρίνονται δύο πεζοί να περπατούν προς το υποκατάστημα της τράπεζας και ο δράστης τους ζητά να φύγουν καθώς πρόκειται να εκραγεί η βόμβα.

Στο τρίτο βίντεο ντοκουμέντο, δείχνει τον δράστη λίγα λεπτά πριν φτάσει στην τράπεζα, να κατεβαίνει από το αυτοκίνητο της γυναίκας και να ανεβαίνει στη μηχανή του συνεργού του και να κινούνται προς το σημείο της επίθεσης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα