Πετράλωνα – Βιασμοί ανηλίκων: “Ο πατέρας έκανε πάρτι και κακοποιούσαν το παιδί του”

Πετράλωνα – Βιασμοί ανηλίκων: “Ο πατέρας έκανε πάρτι και κακοποιούσαν το παιδί του”
Βιασμός iStock

Συγκλονιστικές καταγγελίες για τους βιασμούς των παιδιών από τον πατέρα τους και συγγενείς του που φέρονται μάλιστα να λάμβαναν χώρα εν γνώσει της μητέρας τους.

Συγκλονιστικά είναι τα όσα καταγγέλλονται αναφορικά με την υπόθεση βιασμών και κακοποιήσεων ανηλίκων από τον ίδιο τους τον πατέρα, αλλά και από άλλα μέλη της οικογένειάς τους, στα Πετράλωνα.

“Ο πατέρας διοργάνωνε πάρτι όπου φίλοι του πατέρα βίαζαν με τη σειρά τους το παιδί”, είπε η δικηγόρος της 22χρονης πλέον κόρης της οικογένειας.

“Η πραγματικότητα ξεπερνά κάθε φαντασία”, είπε χαρακτηριστικά, διευκρινίζοντας ότι τα παιδιά που βιάστηκαν είναι 3 αδέρφια, εκ των οποίων το ένα είναι ακόμη ανήλικο.

Η κα. Πλαστήρα αποκάλυψε ότι οι βιασμοί των παιδιών φέρονται να γινόνταν όχι μόνο από τον πατέρα, αλλά και από σωρεία συγγενικών προσώπων που φέρονται να συμμετείχαν σε “πάρτι” που διοργάνωνε ο πατέρας τους.

 

Μάλιστα, όπως καταγγέλλει η ίδια, όλα αυτά φέρονται να λάμβαναν χώρα εν γνώσει της μητέρας τους, κατά της οποίας έχουν υποβάλλει μήνυση.

Η κα. Πλαστήρα, πρόσθεσε με νόημα, ότι η συγκεκριμένη οικογένεια, “είναι μια ελληνική οικογένεια, συνηθισμένη, από αυτές που αποκαλούμε της διπλανής πόρτας”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα