Πέτρος Κουσουλός: Του έσπασαν το αυτοκίνητο – Οι αναρτήσεις για την Πάτρα

Πέτρος Κουσουλός: Του έσπασαν το αυτοκίνητο – Οι αναρτήσεις για την Πάτρα
Facebook / @Πέτρος Κουσουλός

Άγνωστοι έσπασαν το αυτοκίνητο του Πέτρου Κουσουλού και απέσπασαν λάπτοπ και έγγραφα. Ο δημοσιογράφος έχει πρωτοστατήσει στις αποκαλύψεις για την υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Θύμα κλοπής έπεσε ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος γνωστοποίησε το περιστατικό μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Π. Κουσουλός έχει πρωτοστατήσει στις αποκαλύψεις για την πολύκροτη υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστοι δράστες έσπασαν το αυτοκίνητο του δημοσιογράφου και απέσπασαν λάπτοπ και έγγραφα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δημοσιογράφος χαρακτήρισε το περιστατικό «αξιοσημείωτο», ενώ ενημέρωσε πως τα στοιχεία και τα ντοκουμέντα έχουν δοθεί εκεί που έπρεπε. Στην ανάρτησή του για το συμβάν πρόσθεσε το hasthag #πατρα.

«Ευχαριστώ θερμά για το ενδιαφέρον σας! Όντως σημειώθηκε ένα «αξιοσημείωτο» περιστατικό κλοπής. Τα στοιχεία και τα ντοκουμέντα του ατυχούς συμβάντος ήδη δοθεί εκεί που πρέπει όποτε δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας» έγραψε ο Πέτρος Κουσουλός.

Πέτρος Κουσουλός – Οι αναρτήσεις του για την κλοπή:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα