Πηγές υπ. Προστασίας του Πολίτη: Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. με πάνω από 2.000 αστυνομικούς για πρόληψη και καταστολή οπαδικής βίας

Πηγές υπ. Προστασίας του Πολίτη: Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. με πάνω από 2.000 αστυνομικούς για πρόληψη και καταστολή οπαδικής βίας
Αστυνομικές δυνάμεις INTIME NEWS

Εντατικά και λεπτομερώς συνεχίζεται η διενέργεια της εσωτερικής έρευνας που διατάχθηκε για την πλήρη διακρίβωση των συμβάντων, όσον αφορά στα τραγικά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Απόλυτη προτεραιότητα αποτελεί για τις Αρχές η διαλεύκανση της υπόθεσης της άγριας επίθεσης έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τη διενέργεια της εσωτερικής έρευνας που διατάχθηκε για την πλήρη διακρίβωση των συμβάντων να βρίσκεται σε εξέλιξη, όπως αναφέρουν πηγές του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Όπως τονίζεται, πέρα από την πλήρη διακρίβωση των συμβάντων, όσον αφορά στα τραγικά επεισόδια, κατά τα οποία έχασε τη ζωή του ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής, οι Αρχές θα προβούν στην απόδοση των δεουσών ευθυνών, σε κάθε επίπεδο και με οποιαδήποτε μορφή.

Παράλληλα, η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει το έργο της στο πεδίο αντιμετώπισης της οπαδικής βίας -μέσα σε ένα ομολογουμένως βαρύ και φορτισμένο κλίμα- επικεντρωμένη τόσο στην προληπτική όσο και την κατασταλτική πτυχή του προβλήματος.

Με δεδομένη την πληροφόρηση για οξυμένο κίνδυνο πρόκλησης επεισοδίων, σε διάφορα σημεία της Αττικής, και ενόψει των αγώνων ελληνικών ομάδων που διεξήχθησαν στο πλαίσιο ευρωπαϊκών διοργανώσεων, εκπονήθηκε πολυήμερη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ, στην οποία μετείχαν πάνω από 2.100 αστυνομικοί που έδρασαν πολύτροπα, αποτρέποντας ή αποσοβώντας εν τη γενέσει τους παραβατικά φαινόμενα.

Η ΕΛ.ΑΣ. θα συνεχίσει απαρέγκλιτα σε αυτή την κατεύθυνση, παραμένοντας προσηλωμένη στην τήρηση της νομιμότητας και την προστασία της κοινωνίας από κάθε απειλή.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα