Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Εξιτήριο για τον 34χρονο – Επιστρέφει στην Κρήτη

Διαβάζεται σε 2'
Γκάζι
Πυροβολισμοί έξω από κλαμπ στο Γκάζι ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Εξιτήριο από το νοσοκομείο αναμένεται να πάρει τις επόμενες ώρες ο 34χρονος που είχε δεχθεί πυρά στο κεφάλι, στο επεισόδιο έξω από το κλαμπ στο Γκάζι.

Ευχάριστα νέα από την Νευροχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου «Γεννηματάς» για την πορεία της υγείας του 34χρονου Δημήτρη από τα Μάλια, που είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι στο επεισόδιο έξω από κλαμπ στο Γκάζι.

Ο 34χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το creta24, αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο τη Δευτέρα (22/01) μετά από περισσότερα από έναν μήνα νοσηλείας και να επιστρέψει στην Κρήτη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η πορεία της υγείας του θα παρακολουθείται πλέον από γιατρούς του Βενιζέλειου νοσοκομείου.

Υπενθυμίζεται 34χρονος Δημήτρης που είχε δεχθεί σφαίρα στο κεφάλι από τον 36χρονο που ενεπλάκη στο περιστατικό, είχε χειρουργηθεί στις 18 Δεκεμβρίου από την χειρουργική ομάδα της Νευροχειρουργικής Κλινικής του «Γεννηματάς» με τη βοήθεια συστήματος νεύρο πλοήγησης το οποίο ελαχιστοποιεί τις χειρουργικές βλάβες του εγκεφάλου.

Το βλήμα που είχε δεχτεί ο άνδρας από τα Μάλια δεν είχε εξέλθει του κρανίου, αλλά είχε παραμείνει κολλημένο στον εγκέφαλό του, καθώς είχε σταματήσει πάνω σε οστό, ενώ υπήρχε μόνο τραύμα εισόδου, γεγονός που έκανε την επέμβαση περίπλοκη.

Ο 36χρονος πιστολέρο, που πυροβόλησε εν ψυχρώ τόσο τον 34χρονο, αλλά και τον αδερφό του και τον φίλο τους, εξακολουθεί να διαφεύγει της σύλληψης.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται πως, η παρέα των 7 νεαρών βρέθηκε από την Κρήτη στην Αθήνα για το μπάτσελορ πάρτι ενός φίλου τους. Μετά την νυχτερινή τους έξοδο σε κλαμπ, ήταν σε μία πιτσαρία επί της οδού Ιάκχου στο Γκάζι για φαγητό.

Τότε, φαίνεται πως πέρασε το σκούρο τζιπ με τους επιβαίνοντες, κάτι να ειπώθηκε από έναν από τους νεαρούς με αποτέλεσμα να σταματήσει το τζιπ, να κατέβουν οι δύο άγνωστοι δράστες και να ακολουθήσει διαπληκτισμός.

Κατά τη διάρκεια του σύντομου τσακωμού, ο ένας από τους δύο τράβηξε όπλο και πυροβόλησε εναντίον των τριών νεαρών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα