Πόλεμος της Μαφίας: Συμφερόντων στενού συγγενή του “Θείου Τζο” το πρατήριο που δέχτηκε επίθεση στην Ασπρόπυργο

Πόλεμος της Μαφίας: Συμφερόντων στενού συγγενή του “Θείου Τζο” το πρατήριο που δέχτηκε επίθεση στην Ασπρόπυργο
Ασπρόπυργος glomex - mega tv

Το πρατήριο καυσίμων στον Ασπρόπυργο που δέχτηκε εμπρηστική επίθεση είναι ιδιοκτησίας στενού συγγενικού προσώπου του "Θείου Τζο" που έπεσε θύμα εκτελεστών πέρυσι στα Δερβενοχώρια. "Ράμπο" και "Νιόνιος" που εκτελέστηκαν στον Κορυδαλλό, ήταν μέλη της οργάνωσής του.

Στόχος αγνώστων δραστών έγινε πρατήριο καυσίμων επί της οδού Μεγαρίδος στον Ασπρόπυργο στις τέσσερις τα ξημερώματα.

Τέσσερις δράστες που φορούσαν κράνη και γάντια και επέβαιναν σε δύο μοτοσικλέτες, υπό την απειλή όπλων οδήγησαν δύο υπαλλήλους εντός του καταστήματος του πρατηρίου και στη συνέχεια και τον φύλακα που αναπαυόταν μέσα σε μία νταλίκα και ακολούθως γέμισαν μπιτόνια με καύσιμο και περιέλουσαν δύο σταθμευμένες νταλίκες, βάζοντας φωτιά.

Αμέσως μετά διέφυγαν από το σημείο, ενώ από την φωτιά προκλήθηκε έκρηξη και συνολικά η φωτιά μεταδόθηκε σε 6 σταθμευμένα οχήματα εκ των οποίων, οι δύο νταλίκες και ένα Ι.Χ. καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής και έτσι η φωτιά δεν είχε χειρότερες συνέπειες, ειδικά σε ένα πρατήριο καυσίμων.

Το περιστατικό διερευνάται από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, αυτό που έχει όμως ειδική σημασία είναι πως είναι ιδιοκτησίας στενού συγγενικού προσώπου του «Θείου Τζο», που έπεσε θύμα μαφιόζικης εκτέλεσης πέρυσι στα Δερβενοχώρια.

Αυτό προκαλεί μεγάλο πονοκέφαλο στις Αρχές καθώς πρόκειται για απανωτό χτύπημα στην ίδια πλευρά μέσα σε λίγα 24ωρα, καθώς στην μαφιόζικη εκτέλεση στον Κορυδαλλό, ο «Ράμπο» και ο κουνιάδος του «Νιόνιος» που έπεσαν νεκροί ήταν επίσης μέλη της οργάνωσης του «Θείου Τζο».

Ο «Νιόνιος» μάλιστα που κατέληξε στο γκαράζ από τον καταιγισμό πυρών που δέχτηκε ήταν οδηγός του, ενώ ίσως έχει και ειδικό ενδιαφέρον ότι είχε και εκείνος πρατήριο καυσίμων.

Ο «Ράμπο» από την πλευρά του, πέρα από το παρελθόν του με απόπειρες δολοφονιών, την συνέργεια στην δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού στην Παιανία κλπ. φέρεται να είχε δραστηριοποιηθεί έντονα το τελευταίο χρονικό διάστημα στο λαθρεμπόριο καυσίμων.

Μοιραία λοιπόν δημιουργείται η αίσθηση ότι πίσω από τα αντικρουόμενα συμφέροντα και τα αντίπαλα στρατόπεδα στην διακίνηση και εκμετάλλευση των λαθραίων καυσίμων, έχει δημιουργηθεί ένα εκρηκτικό μίγμα που μπορεί να δώσει μεγάλη ανάφλεξη στον πόλεμο της εγχώριας μαφίας.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα