Πολυτεχνείο: Απαγόρευση όλων των δημόσιων συναθροίσεων μέχρι τις 18/11

Πολυτεχνείο: Απαγόρευση όλων των δημόσιων συναθροίσεων μέχρι τις 18/11
Εορτασμός της 46ης επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου το 2019 Eurokinissi

Πρόστιμο έως 5.000 ευρώ σε όσους παραβούν την απόφαση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. και πραγματοποιήσουν συγκεντρώσεις για το Πολυτεχνείο.

Εκδόθηκε η απόφαση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. για την απαγόρευση πορειών για το Πολυτεχνείο, λόγω των μέτρων που ισχύουν για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Λόγω των επιτακτικών αναγκών αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορονοϊού COVID -19, με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, απαγορεύονται σε όλη την επικράτεια, όλες οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις, στις οποίες συμμετέχουν 4 ή περισσότερα άτομα, από 06:00 ώρα της 15ης Νοεμβρίου έως και την 21:00 ώρα της 18ης Νοεμβρίου 2020.

Για τους παραβάτες, υπό την επιφύλαξη της εφαρμογής άλλων κυρώσεων που προκύπτουν από την κείμενη νομοθεσία, προβλέπονται οι ακόλουθες κυρώσεις:

Διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ στα νομικά πρόσωπα και 3.000 ευρώ στα φυσικά πρόσωπα, που διοργανώνουν δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις και διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ στα πρόσωπα που παραβιάζουν την απαγόρευση συμμετέχοντας σε δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις.

Δείτε ολόκληρη την Απόφαση ΕΔΩ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα