Προμαχώνας: Ομαλά εξελίσσεται η κίνηση των οχημάτων – Συνεχίζονται τα δειγματοληπτικά τεστ

Προμαχώνας: Ομαλά εξελίσσεται η κίνηση των οχημάτων – Συνεχίζονται τα δειγματοληπτικά τεστ
Φωτογραφία αρχείου MotionTeam

Ελέγχεται μέχρι στιγμής η κατάσταση στον Προμαχώνα από τις τοπικές αρχές. Ομαλή η κίνηση των οχημάτων στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.

Ομαλά εξελίσσεται από νωρίς το πρωί της Παρασκευής η κίνηση των οχημάτων στο συνοριακό φυλάκιο του Προμαχώνα, στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.

Λόγω της σχετικά περιορισμένης προσέλευσης αυτοκινήτων που εισέρχονται στην Ελλάδα δεν υπάρχουν ουρές, ούτε παρατηρείται καθυστέρηση στο διαβατηριακό και τον υγειονομικό έλεγχο που πραγματοποιείται.

Πάντως, εκτίμηση των στελεχών του αστυνομικού τμήματος του Προμαχώνα είναι ότι πιθανόν να αυξηθεί η κίνηση προς τις βραδινές ώρες και νωρίς το Σάββατο το πρωί λόγω του Σαββατοκύριακου. Τα σημερινά δεδομένα διαψεύδουν προβλέψεις των προηγούμενων ημερών ότι από την Παρασκευή και μετά θα υπήρχε ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση των αυτοκινήτων από τουρίστες και επισκέπτες που θέλουν να περάσουν στην Ελλάδα.

Επίσης, το αστυνομικό τμήμα του Προμαχώνα διαψεύδει και την πληροφορία που έχει διοχετευθεί ότι πιθανόν τα μεσάνυχτα να κλείσουν τα σύνορα, υπογραμμίζοντας ότι μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει δοθεί καμία τέτοια εντολή.

Στο μεταξύ, τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ, που βρίσκονται στον Προμαχώνα καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου, συνεχίζουν και σήμερα να πραγματοποιούν κανονικά δειγματοληπτικά τεστ, καταγράφοντας ταυτόχρονα τα προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα