Προσήχθη μέλος του Ρουβίκωνα μετά από καταγγελία του Μπογδάνου

Προσήχθη μέλος του Ρουβίκωνα μετά από καταγγελία του Μπογδάνου
Η είσοδος της ΓΑΔΑ Eurokinissi

Νωρίτερα την Παρασκευή ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έστειλε επιστολή στον Αθήνα 9.84, μέσω της οποίας εξαπέλυσε επίθεση κατά της δημοσιογράφου, Ελευθερίας Κουμάντου.

Προσήχθη το βράδυ της Παρασκευής στη ΓΑΔΑ μέλος του “Ρουβίκωνα” μετά από καταγγελία σε βάρος του από τον βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Ο βουλευτής της ΝΔ είχε κάνει και σχετική ανάρτηση στο Twitter ισχυριζόμενος ότι απειλείται.

 

Ο βουλευτής της ΝΔ, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ευχαρίστησε “την Ελληνική Αστυνομία για την αποτελεσματικότητά της”.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα την Παρασκευή ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έστειλε επιστολή στον Αθήνα 9.84, μέσω της οποίας εξαπέλυσε επίθεση κατά της δημοσιογράφου, Ελευθερίας Κουμάντου.

Αφορμή για την παρέμβαση του βουλευτή ήταν οι αναρτήσεις της δημοσιογράφου στο Facebook, αναφορικά με τη συγκέντρωση κατά των προσφύγων στην πλατεία Βικτωρίας, όπου συμμετείχε ο κ. Μπογδάνος, αλλά και ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Η απάντηση του Αθήνα 9.84

“O Aθήνα 9.84 σχετικά με τα πρόσφατα γεγονότα της συγκέντρωσης κατοίκων και αλληλέγγυων στην Πλατεία Βικτωρίας, διευκρινίζει ότι οι δημοσιογράφοι του σταθμού έχουν ελευθερία λόγου και καλύπτουν τα γεγονότα, όπως εκείνοι κρίνουν, με γνώμονα το δημοσιογραφικό λειτούργημα και δεοντολογία. Ο σταθμός ποτέ δεν λογόκρινε κανένα δημοσιογράφο και αυτό τον διακρίνει διαχρονικά από τα υπόλοιπα ΜΜΕ. Ταυτόχρονα, αυτονόητο είναι ότι δεν εκπροσωπεί ο εργαζόμενος-δημοσιογράφος ολόκληρο το Μέσο, στο οποίο εργάζεται” αναφέρει η ανακοίνωση του Αθήνα 9,84.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα