Ριφιφί στην Πλ. Κάνιγγος σε δύο διαδοχικά καταστήματα για να κλέψουν το τρίτο

Ριφιφί στην Πλ. Κάνιγγος σε δύο διαδοχικά καταστήματα για να κλέψουν το τρίτο
Μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ Eurokinissi

Οι άγνωστοι δράστες πιθανόν τα ξημερώματα και δίχως να γίνουν αντιληπτοί, αρχικά διέρρηξαν ένα κενό και ανασφάλιστο κατάστημα, στη συνέχεια άνοιξαν τρύπα στη μεσοτοιχία, εισήλθαν σε διπλανό κατάστημα ιατρικών ειδών ένδυσης και από εκεί άνοιξαν νέα τρύπα και εισήλθαν σε κατάστημα αθλητικών απ’ όπου αφαίρεσαν ρούχα και χρήματα

Ένα θεαματικό αλλά και θρασύτατο ριφιφί στην καρδιά της Αθήνας διέπραξαν άγνωστοι δράστες, πιθανόν τα ξημερώματα, στην Πλατεία Κάνιγγος με τελικό στόχο ένα κατάστημα αθλητικών ειδών, επί της οδού Θεμιστοκλέους 16.

Οι διαρρήκτες μάλιστα δεν διέπραξαν ένα ριφιφί αλλά δύο διαδοχικά, σε βάρος δύο καταστημάτων για να καταφέρουν να κλέψουν το τρίτο.

Πιο συγκεκριμένα, αρχικά διέρρηξαν ένα κενό και ανασφάλιστο κατάστημα, στη συνέχεια άνοιξαν τρύπα στη μεσοτοιχία, εισήλθαν σε διπλανό κατάστημα ιατρικών ειδών ένδυσης και από εκεί άνοιξαν νέα τρύπα στην επόμενη μεσοτοιχία και εισήλθαν σε κατάστημα αθλητικών ειδών απ’ όπου αφαίρεσαν ρούχα και χρήματα.

Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν με την λεία τους δίχως να γίνουν αντιληπτοί και οι ενέργειές τους φανερώθηκαν όταν οι υπεύθυνοι των καταστημάτων πήγαν το πρωί στις επιχειρήσεις τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version