Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αστυνομικών στο ΑΤ Ομόνοιας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αστυνομικών στο ΑΤ Ομόνοιας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν έξω από το ΑΤ Ομόνοιας πραγματοποιούν το μεσημέρι της Τρίτης αστυνομικοί υπάλληλοι με αφορμή την χθεσινή επίθεση με μολότοφ.

Οι αστυνομικοί βρίσκονται στην είσοδο μετά από κάλεσμα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, κρατώντας ένα πανό που γράφει “Οι αστυνομικοί στο απόσπασμα” ενώ από το ΑΤ πέρασε η βουλευτης Έφη Χριστοφιλοπούλου από το Κίνημα Αλλαγής, ο Θάνος Πλεύρης και ο πρόεδρος της νεοσύστατης Δύναμης Ελληνισμού, Δημήτρης Καμμένος.

Η κυρία Χριστοφιλοπούλου, εξερχόμενη δήλωσε: “Αν οι κυρίες κυρίες υπουργοί δεν μπορούν να μαζέψουν τους μπαχαλάκηδες, καλύτερα να τα μαζέψουν και να πάνε σπίτι τους”, ενώ ο Δημήτρης Καμμένος μιλώντας για τους δράστες της επίθεσης είπε πως: “Καλώ ενώπιον όλων, την κρατική ασφάλεια να πάει να τους συλλάβει, να τους κατεβάσει από τα σπίτια τους κι ας κλαίνε οι μανάδες τους, γιατί τους ξέρουν έναν προς έναν”.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Δημοσθένης Πάκος είπε: “Για μια ακόμη φορά δεχθήκαμε επίθεση στο κέντρο της Αθήνας και μας κάνουν να αναρωτιόμαστε αν υπηρετούμε στην Αθήνα ή στη Βαγδατη. Πρέπει επιτέλους η πολιτεία να αποκτήσει ένα σχέδιο καταπολέμησης όλων αυτών των φαινομένων”, ενώ ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαράκος υπογράμμισε πως “Στόχος είναι ο Έλληνας Αστυνομικός”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα