Συγκλονίζει η Γαρμπή: Έτσι γλυτώσαμε από τους 4 ληστές

Συγκλονίζει η Γαρμπή: Έτσι γλυτώσαμε από τους 4 ληστές
Διονύσης Σχοινάς και Καίτη Γαρμπή NDP PHOTO AGENCY

Τέσσερις ένοπλοι κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι των Γαρμπή - Σχοινά και τους λήστεψαν. Η τραγουδίστρια σπάει τη σιωπή της και περιγράφει όσα έζησαν.

Αντιμέτωποι με τον τρόμο και τον κίνδυνο βρέθηκαν ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή το ξημέρωμα του Σαββάτου της 25ης Γενάρη, όταν τέσσερις ληστές εισέβαλαν στο σπίτι τους με κουκούλες και τους απείλησαν με όπλο, αφαιρώντας τους χρήματα και αντικείμενα αξίας.

Το ζευγάρι των γνωστών τραγουδιστών, πέντε μέρες μετά από τη φρίκη που έζησαν, σπάνε τη σιωπή τους και περιγράφουν μέσω μιας ανάρτησης της Καίτης Γαρμπή στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram, το βράδυ της ληστείας μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Το μήνυμά της για τη ληστεία

“Πέρασαν 5 εικοσιτετράωρα από εκείνο το φριχτό ξημέρωμα της 25ης Γενάρη και σήμερα είμαι σε θέση να γράψω ένα μήνυμα.

Νιώθω τη μεγάλη ανάγκη να ευχαριστήσω όλους εσάς, φίλους, συγγενείς, συνάδελφους, γείτονες, φίλους φίλων, γνωστούς και αγνώστους για όλα τα μηνύματα που μας στείλατε.

Όλα ξεχείλιζαν από καθαρή αγάπη, από συμπόνοια, από καλοσύνη, από συμπαράσταση, από πίστη.

Ξέρω πως είσαστε πάρα πολλοί εσείς που προσευχηθήκατε για μένα και την οικογένεια μου.

Νιώθουμε γι αυτό απέραντη συγκίνηση κι ευγνωμοσύνη και το γράφω με δάκρυα στα μάτια…

Κι εμείς δεν έχουμε σταματήσει να προσευχόμαστε και να ευχαριστούμε με όλη μας την καρδιά τον Θεό που μας έστειλε τους αγγέλους του να μας προστατέψουν τη στιγμή που χρειάστηκε να σταθούμε ψύχραιμοι γεμάτοι πίστη μπροστά σε 4 οπλισμένους τύπους και να βγούμε ζωντανοί από τα χέρια τους.

Θέλω να ευχαριστήσω τον άντρα μου που με τη σοφία του, την ψυχραιμία του και την καλοσύνη του κυριολεκτικά έσωσε τις ζωές και των τριών μας.

Κάθε μέρα είμαστε όλο και καλύτερα και προσπαθούμε να αφήσουμε πίσω μας ο,τι έγινε και να κοιτάμε μπροστά!

Δεν κάναμε δηλώσεις ΠΟΥΘΕΝΑ και σε ΚΑΝΕΝΑ αν και ξέρουμε πως θα θέλατε να ενημερωθείτε, από ενδιαφέρον κι αγάπη. Όμως θεωρήσαμε ότι θα ήταν ταπεινωτικό και ψυχοφθόρο να βγούμε δημόσια και να αναπαραστήσουμε τη φρίκη που ζήσαμε για τη δημοσιότητα!

Σε όλους αυτούς που νοιάστηκαν πραγματικά για μάς χωρίς να έχουν κανένα όφελος, φυσικά μιλήσαμε άμεσα και τους καθησυχάσαμε.

Θέλω να βοηθήσω μέσα απ αυτή την εμπειρία μου και να δηλώσω πως αν, αν ποτέ βρεθείτε σ αυτή τη θέση -να μη δώσει ποτέ ο Θεός τέτοιο κακό σε κανένα- να είστε ψύχραιμοι και να δώσετε με προθυμία ο,τι ζητήσουν. Τα υλικά γίνονται, οι άνθρωποι δεν ξαναγίνονται”.

Η ανάρτησή της στο Instagram

Το χρονικό της ληστείας

Λίγο πριν τις 6:00 το πρωί του Σαββάτου, τέσσερις κουκουλοφόροι είχαν στήσει καρτέρι στην Καίτη Γαρμπή έξω από το σπίτι της. Όταν η τραγουδίστρια επέστρεψε από την δουλειά της σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και στάθμευσε το αυτοκίνητό της, οι δράστες της επιτέθηκαν και την ανάγκασαν υπό την απειλή όπλων να ξεκλειδώσει την πόρτα του σπιτιού.

Όταν εισέβαλαν στην οικία, οι δράστες αναζήτησαν τον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά, τον οποίο και ακινητοποίησαν. Οι κουκουλοφόροι έδεσαν το ζευγάρι των τραγουδιστών και υπό την απειλή όπλων απαίτησαν να τους υποδείξουν το χρηματοκιβώτιο, από το οποίο και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, ενώ μαζί τους πήραν και κοσμήματα αξίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα