Συγκλονίζει η μητέρα του Παρασκευά Άντζα: “Τον καθάρισε σε επτά μήνες”

Διαβάζεται σε 2'
Συγκλονίζει η μητέρα του Παρασκευά Άντζα: “Τον καθάρισε σε επτά μήνες”
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΑΝΤΖΑΣ EUROKINISSI

Συντετριμμένη η μητέρα του παλαίμαχου διεθνούς ποδοσφαιριστή Παρασκευά Άντζα, μίλησε για την απώλεια του γιου της, σε ηλικία 49 ετών.

Θλίψη έχει σκορπίσει στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου η είδηση του θανάτου του παλαίμαχου διεθνούς ποδοσφαιριστή Παρασκευά Άντζα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα (25/5) σε ηλικία 49 ετών, έπειτα από σκληρή μάχη με την ALS, τη νόσο του κινητικού νευρώνα.

Η απώλειά του προκάλεσε βαθιά συγκίνηση τόσο στους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί του στα γήπεδα όσο και στους φιλάθλους που τον θυμούνται για το ήθος, την αγωνιστικότητα και τη σημαντική πορεία του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, της Ξάνθης και της Δόξα Δράμας. Ο Παρασκευάς Άντζας υπήρξε ένας από τους κορυφαίους κεντρικούς αμυντικούς της γενιάς του, ενώ φόρεσε και τη φανέλα της Εθνική Ελλάδας σε 26 αγώνες.

Συγκλονιστικά είναι τα λόγια της μητέρας του, η οποία μίλησε συγκινημένη στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” του STAR για τη δύσκολη δοκιμασία που βίωσε ο γιος της τους τελευταίους μήνες.

«Το παιδί μου ήταν πάρα πολύ καλό παιδί, πάρα πολύ καλό παιδί. Πώς του έτυχε αυτό το πράγμα; Τι ήταν αυτό που το βρήκε; Το καθάρισε σε επτά μήνες», ανέφερε με λυγμούς η μητέρα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή.

Μιλώντας για τον αβάσταχτο πόνο της απώλειας, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της: «Από τότε που αρρώστησε το παιδί μου, εγώ δεν έχω σταματήσει να κλαίω, γιατί μου λένε να μην κλαίω, να κάνω κουράγιο. Πόσο κουράγιο θα κάνω; Αυτό ήταν το παιδί μου κι έφυγε».

Η ίδια περιέγραψε τον Παρασκευά Άντζα ως έναν αφοσιωμένο πατέρα και έναν άνθρωπο με σπάνιο χαρακτήρα, τονίζοντας: «Ήταν ένα παιδί διαμάντι, πάρα πολύ καλό παιδί. Ήταν πάρα πολύ καλό παιδί. Τα παιδιά του τα αγαπούσε, έδινε και την ψυχή του, αν και ήταν χωρισμένος. Από στεναχώρια το έπαθε αυτό το πράγμα».

Η κηδεία του Παρασκευάς Άντζας πραγματοποιείται το απόγευμα της Τρίτης (26/5) στο Μοναστηράκι Δράμας, παρουσία συγγενών, φίλων και ανθρώπων του ελληνικού ποδοσφαίρου που βρίσκονται εκεί για να του πουν το τελευταίο αντίο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα