Συναγερμός για την εξαφάνιση 11χρονου από χώρο φιλοξενίας στην πλατεία Αττικής

Διαβάζεται σε 1'
Συναγερμός για την εξαφάνιση 11χρονου από χώρο φιλοξενίας στην πλατεία Αττικής

Τα ίχνη του 11χρονου εξαφανίστηκαν την Πέμπτη από χώρο φιλοξενίας στην πλατεία Αττικής. Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση του 11χρονου Αμίρ Νουρ, με καταγωγή από τη Συρία, τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (18/04) από χώρο φιλοξενίας στην πλατεία Αττικής.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανήλικου και προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS κατόπιν Εισαγγελικής Εντολής καθώς η ζωή του πιθανόν να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ο Αμίρ έχει μαύρα κοντά μαλλιά, καστανοπράσινα μάτια, ύψος 1,40 μ. και 35 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, μαύρη μπλούζα, μπότες καφέ και μαύρο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα