Συναγερμός για την εξαφάνιση 14χρονης από τη Δάφνη

Διαβάζεται σε 2'
Συναγερμός για την εξαφάνιση 14χρονης από τη Δάφνη

Ο μηχανισμός Amber Alert ενεργοποιήθηκε για την εξαφάνιση 14χρονης από τη Δάφνη. Αναλυτικά η ανακοίνωση από το “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση 14χρονης από χώρο φιλοξενίας προσφύγων στην περιοχή της Δάφνης, τα ίχνη της οποίας εξαφανίστηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (26/4).

Η Iσλάμ (ον.) Aλ Τζουμά (επ.), 14 ετών, με καταγωγή από την Συρία, τελευταία φόρα εθεάθη στις 13/05/2024 απογευματινές ώρες στην περιοχή του Κολωνού. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης και προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν της ζωή της σε κίνδυνο.

Η Iσλάμ (ον.) Aλ Τζουμά (επ.), έχει ύψος 1,68 μ. και κανονικό βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο φούτερ και μαύρη φόρμα.

Οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα