Συναγερμός για την εξαφάνιση 17χρονου από δομή φιλοξενίας στην Αθήνα

Συναγερμός για την εξαφάνιση 17χρονου από δομή φιλοξενίας στην Αθήνα

Ο 17χρονος Μαμπουρέ Ισμαήλ εξαφανίστηκε από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στην Αθήνα. Το "Χαμόγελο του παιδιού" εξέδωσε Missing Alert.

Συναγερμός σήμανε στις αρχές για τον 17χρονο Μαμπουρέ Ισμαήλ, ο οποίος εξαφανίστηκε από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στην Αθήνα το βράδυ της Πέμπτης (20/07) και έκτοτε τα ίχνη του αγνοούνται, με το “Χαμόγελο του παιδιού” να ενεργοποιεί Missing Alert για τον εντοπισμό του.

Η ανακοίνωση από το “Χαμόγελο του Παιδιού”

“Στις 20/7/23, στις 21:00 η ώρα, εξαφανίστηκε από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στην Αθήνα, ο Μαμπουρέ (Mambureh) (επ.) Ισμαήλ (Ismail) (ον.), 17 ετών, σύμφωνα με τις αρχές, με καταγωγή από τη Γκάμπια. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση τού ανηλίκου σήμερα, 21 Ιουλίου 2023, και προέβη στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ανηλίκου, κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Ο Μαμπουρέ (Mambureh) (επ.) Ισμαήλ (Ismail) (ον.), έχει ύψος 1,65 μ., είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια.

Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε. Μιλάει μόνο αγγλικά.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση”.


Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα