Συναγερμός για την εξαφάνιση 29χρονης στη Νίκαια

Συναγερμός για την εξαφάνιση 29χρονης στη Νίκαια
Περιπολικό της αστυνομίας Nikos Libertas / SOOC

Συναγερμός στις αρχές για την εξαφάνιση της 29χρονης Βασιλικής Μαρκοπούλου, την Κυριακή (28/08), από την περιοχή της Νίκαιας. Το "Χαμόγελο του Παιδιού" ενεργοποίησε Missing Alert.

Στις 28/08/2022, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Νίκαιας, η Βασιλική Μαρκοπούλου, 29 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Βασιλικής Μαρκοπούλου στις 03/09/2022 και προχώρησε σήμερα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος των οικείων της καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Βασιλική Μαρκοπούλου έχει ύψος 1,57 μ., έχει βάρος 60 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Δεν είναι γνωστό τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ και για Apple κινητά εδώ

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα