Συναγερμός στην Κυψέλη για την εξαφάνιση 33χρονης

Διαβάζεται σε 1'
Συναγερμός στην Κυψέλη για την εξαφάνιση 33χρονης

Τα ίχνη της 33χρονης εξαφανίστηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (04/04) από την Κυψέλη. Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση της 33χρονης Μήττα Ειρήνης από την Κυψέλη, τα ίχνη της οποίας εξαφανίστηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (04/04).

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Μήττα Ειρήνης και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Ειρήνη Μήττα έχει ύψος 1,65 και βάρος 75 κιλά, έχει καστανά μάτια και καστανά μαλλιά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε λευκή ζακέτα, γκρι πουκάμισο, ροζ παντελόν, γκρι αθλητικά παπούτσια και κρατούσε μια μαύρη τσάντα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα