Σουφλί: Μαθητής που συμμετείχε σε κατάληψη έπεσε από τη στέγη

Σουφλί: Μαθητής που συμμετείχε σε κατάληψη έπεσε από τη στέγη
Κάγκελα σχολείου Eurokinissi

Συναγερμός σήμανε στο Σουφλί, όταν μαθητής που συμμετείχε σε σχολική κατάληψη, έπεσε, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, από τη στέγη του κτιρίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Αναστάτωση προκλήθηκε στο Σουφλί, όταν, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, μαθητής που συμμετείχε σε κατάληψη Λυκείου και που είχε ανέβει στη στέγη του κτιρίου, έπεσε στο προαύλιο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο μαθητής, σύμφωνα με την ιστοσελίδα evros-news.gr, μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Σουφλίου, όπου και ενημερώθηκαν οι γονείς του. Στη συνέχεια μετέβη στο Νοσοκομείο του Διδυμοτείχου.

Όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, ο μαθητής έχει τις αισθήσεις του, φάνηκε όμως να έχει τραυματιστεί στα πόδια και οι πρώτες πληροφορίες από το Νοσοκομείο αναφέρουν ότι ενδέχεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στα κάτω άκρα.

Σύμφωνα με την Διευθύντρια του ΓΕΛ Σουφλίου, ο μαθητής πήδηξε από τον 1ο όροφο και αρχικά βρέθηκε στη στέγη κατασκευής που βρίσκεται στο προαύλιο και μετά στην αυλή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα