Σταμάτα: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά – Δύο απανωτές εστίες και έρευνα για εμπρησμό

Σταμάτα: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά – Δύο απανωτές εστίες και έρευνα για εμπρησμό
Πυρκαγιά στη Σταμάτα INTIME NEWS

Η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή της Σταμάτας τέθηκε υπό μερικό έλεγχο και στις δύο διαφορετικές εστίες που ξέσπασαν και βρίσκονταν κοντά στα σπίτια. Έρευνα για εμπρησμό και μία προσαγωγή υπόπτου.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η δασική φωτιά που εκδηλώθηκε κατά τις μεσημεριανές ώρες σήμερα στην περιοχή της Σταμάτας
Αττικής. Άμεσα τέθηκε υπό έλεγχο και δεύτερη εστία πυρκαγιάς σε χαμηλή βλάστηση, στη συμβολή των οδών Πίνδου και Λεωφόρου Δροσιάς – Σταμάτας.

Επιχειρούν 73 πυροσβέστες με 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 12 οχήματα, συμπεριλαμβανομένων 18 πυροσβεστών με 4 οχήματα από Γαλλία, ενώ επιχείρησαν 2 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα. Συνδρομή παρέχουν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., Εθελοντές πυροσβέστες, καθώς και υδροφόρες Ο.Τ.Α.

Με εντολή Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Γεωργίου Πουρναρά, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, έχει μεταβεί στην ανωτέρω περιοχή για τη διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς.

Από την Αστυνομία προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Διονύσου ένας αλλοδαπός άντρας που κρίθηκε ύποπτος και εξετάζεται, αν και μέχρι τώρα δεν φαίνεται να προκύπτει κάτι σε βάρος του. Η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή αποκαταστάθηκε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα