Σταυρούλα Γκουγκουλιά: Νέα ανατροπή στο θρίλερ – Το σημαντικό εύρημα στη σορό της

Διαβάζεται σε 2'
Η 53χρονη Σταυρούλα Γκουγκουλιά από την Κυψέλη
Η 53χρονη Σταυρούλα Γκουγκουλιά από την Κυψέλη anikolouli.gr

Η υπόθεση θανάτου της 53χρονης Σταυρούλας Γκουγκούλια από την Κυψέλη, η σορός της οποίας εντοπίστηκε στον Πόρο, βρέθηκαν μεταξύ των θεμάτων της εκπομπής “Φως στο Τούνελ”. Τα νέα στοιχεία που φέρνουν ανατροπή.

Σε μια σοβαρή αποκάλυψη για την υπόθεση θανάτου της 53χρονης Σταυρούλας Γκουγκούλια από την Κυψέλη, η σορός της οποίας εντοπίστηκε στον Πόρο, προχώρησε η εκπομπή “Φως στο Τούνελ”.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, εντοπίστηκε σημαντικό στοιχείο στη σορό της άτυχης γυναίκας, κατά την διάρκεια της ιστολογικής εξέτασης.

Το εύρημα που αποκτά άλλη βαρύτητα γιατί βρέθηκε σε σορό με προχωρημένη σήψη, δείχνει προθανάτια κάκωση που αποκλείεται να έχει προκληθεί από βράχους ή άλλο αντικείμενο από την παραμονή της σορού στη θάλασσα.

Στα εργαστήρια έγινε σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ειδική χρώση στην περιοχή του λαιμού, στα μαλακά μόρια του τραχήλου που βρέθηκε η κάκωση.

Το σοβαρό αυτό εύρημα απαιτεί περαιτέρω διερεύνηση.

Την εν λόγω πληροφορία επιβεβαίωσαν τόσο ο τεχνικός σύμβουλος της βιολογικής οικογένειας της Σταυρούλας ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, όσο και ο δικηγόρος της Στέλιος Σούρλας. Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής.

Υπενθυμίζεται ότι η σορός της Σταυρούλας Γκουγκουλιά εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του Πόρου, ενώ παρέμενε για μεγάλο διάστημα στα αζήτητα, καθώς η εκλιπούσα είχε εξαφανιστεί από την περιοχή της Κυψέλης από τον περασμένο Αύγουστο.

Μετά από ενδελεχή έρευνα της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη, οι Αρχές προχώρησαν στη λήψη ιστών και οργάνων από τη σορό, ταυτοποιώντας την.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα