Στο Αυτόφωρο τραγουδιστής – Aντιστάθηκε σε έλεγχο κι απείλησε αστυνομικούς

Διαβάζεται σε 1'
Σύλληψη
Σύλληψη ISTOCK

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να δικαστεί 40χρονος τραγουδιστής για διένεξη που είχε με αστυνομικούς, στην περιοχή του Δενδροποτάμου Θεσσαλονίκης

Ένας 40χρονος συνελήφθη κατηγορούμενος ότι απείλησε αστυνομικούς στη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου κι όταν προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα άρχισε να καταγράφει με το κινητό του τηλέφωνο τους αστυνομικούς.

Ο ίδιος δήλωσε τραγουδιστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, ενώ παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία για απείθεια, βία κατά υπαλλήλων (αντίσταση), απειλή και παράνομη βιντεοσκόπηση. Πήρε αναβολή και αφέθηκε ελεύθερος.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα στην περιοχή του Δενδροποτάμου, στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις εντολές αστυνομικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Κατά τον έλεγχο αντιστάθηκε σθεναρά σπρώχνοντας με τα χέρια του και κατά τη δέσμευση του, εξύβρισε και απείλησε τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις των αστυνομικών αρνήθηκε να εξέλθει από το αυτοκίνητο του.

Ακόμη φέρεται πως τους κατέγραφε σε βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο.

Ο ίδιος οδηγήθηκε στο δικαστήριο και είπε ότι του έσβησε η μηχανή στο συγκεκριμένο σημείο και όσα κατέθεσαν οι αστυνομικοί είναι ψέματα. Ζήτησε και πήρε προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπιση του και αφέθηκε ελεύθερος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα