Θάνατος 20χρονης στα Ιωάννινα: Προκαταρκτική από την Εισαγγελία για ανθρωποκτονία από αμέλεια

Θάνατος 20χρονης στα Ιωάννινα: Προκαταρκτική από την Εισαγγελία για ανθρωποκτονία από αμέλεια
Πανεπιστημιακό Νοσοκομέιο των Ιωαννίνων Eurokinissi

Στην Εισαγγελία κατατέθηκαν τα στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα που έκανε το ΑΤ Ιωαννίνων αμέσως μετά το θάνατο της 20χρονης φοιτήτριας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Προκαταρκτική έρευνα διέταξε η Εισαγγελία Ιωαννίνων για τη διερεύνηση του αδικήματος της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, σχετικά με τον θάνατο της 20χρονης φοιτήτριας από τη Χίο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Η απόφαση του εισαγγελέα ελήφθη μόλις ετέθη υπόψη του το μέχρι στιγμής υλικό που συγκεντρώθηκε από το αστυνομικό τμήμα Ιωαννίνων, στό πλαίσιο της διερεύνησης του θανάτου της 20χρονης που έχασε τη ζωή της ενώ νοσηλεύονταν με διάγνωση αμυγδαλίτιδα στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί η νεκροψία-νεκροτομή στο άτυχο κορίτσι ώστε να προσδιοριστούν τα αίτια του θανάτου της.

Όπως αναφέρει το epiruspost.gr, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων το κλίμα είναι βαρύ καθώς το περιστατικό είναι πρωτόγνωρο και οι απαντήσεις που πρέπει να δοθούν είναι πολλές.

Καθοριστικής σημασίας αναμένεται να είναι το πόρισμα από τη νεκροψία αλλά και από τις τοξικολογικές εξετάσεις που θα ακολουθήσουν.

Το χρονικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζεται ότι το κορίτσι νοσηλευόταν μία εβδομάδα περίπου στην Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική, καθώς είχε διαγνωσθεί με αμυγδαλίτιδα.

Η 20χρονη είχε προσέλθει στο νοσοκομείο με φιλικό της πρόσωπο, το οποίο είχε επίσης τα ίδια συμπτώματα αλλά πήρε εξιτήριο μετά από δύο ημέρες. Η 20χρονη είχε συνεχώς πυρετό που δεν υποχωρούσε, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είχε έντονους πόνους στην κοιλιά που αποδόθηκαν σε γαστρεντερίτιδα.

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία με την κατάσταση της υγείας της όμως να γίνεται όλο και χειρότερη, με αποτέλεσμα το πρωί της Τετάρτης και κατά τη διάρκεια εξετάσεων να υποστεί ανακοπή.

Η φοιτήτρια διασωληνώθηκε άμεσα και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου και κατέληξε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα