Θεσσαλονίκη: 53χρονος ομολόγησε ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την 12χρονη κόρη της συντρόφου του

Θεσσαλονίκη: 53χρονος ομολόγησε ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την 12χρονη κόρη της συντρόφου του
Σύλληψη Getty Images/iStockphoto

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε 53χρονος που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την 12χρονη κόρη της συντρόφου του. Ομολόγησε τις πράξεις του αρνούμενος όμως ότι άσκησε βία ή την απείλησε.

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του, ο 53χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την 12χρονη κόρη της συντρόφου του.

Εις βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, παρουσίαση πράξεων γεννετήσιου χαρακτήρα σε ανήλικο και ενδοοικογενειακή απειλή.

Κατά την απολογία του, ο 53χρονος παραδέχτηκε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με την 12χρονη, χωρίς να ασκήσει βία, και ζήτησε συγγνώμη ενώ αρνήθηκε ότι την απείλησε. Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέως κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας ο καθ’ ομολογίαν δράστης, από τον Νοέμβριο του 2020 έως και 14 Μαρτίου 2022, οπότε και η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε τα όσα της συνέβαιναν σε γυναίκες εκπαιδευτικούς του σχολικού της περιβάλλοντος, προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης της συντρόφου του από την ηλικία των 12 χρόνων έως και των 14άρων, απειλώντας την ότι θα χώριζε τη μητέρα της που πάσχει από σοβαρή ασθένεια.

Μετά την καταγγελία αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης που αφορά σε γενετήσιες πράξεις, βιασμό και απειλή κατ’ εξακολούθηση σε βάρος ανήλικης ημεδαπής, συνέλαβαν τον 53χρονο.

Δείτε τι δήλωσε ο Αντώνιος Καραγιάννης, ο δικηγόρος του 53χρονου:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα