Θεσσαλονίκη: 76χρονος συνελήφθη για ασέλγεια στις 4 εγγονές του

Θεσσαλονίκη: 76χρονος συνελήφθη για ασέλγεια στις 4 εγγονές του
Σύλληψη της αστυνομίας Eurokinissi Sports

Η αστυνομία συνέλαβε τον 76χρονο άνδρα στη Νεάπολη με την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος των ανήλικων εγγονών του, όλα κορίτσια.

Στη σύλληψη ενός 76χρονου άνδρα προχώρησε η αστυνομία μετά την καταγγελία που έκανε άγνωστος στο “Χαμόγελο του Παιδιού” για ηλικιωμένο που εθεάθη την Παρασκευή να χαϊδεύει με ανάρμοστο τρόπο ανήλικη κοντά στο δημαρχείο της Νεάπολης στη Θεσσαλονίκη.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 76χρονο, αλβανικής καταγωγής, στη Νεάπολη για ασελγείς πράξεις σε βάρος των τεσσάρων ανήλικων εγγονών του.

Σύμφωνα με το Voria.gr, τα ανήλικα παιδιά, όλα κορίτσια, είναι ηλικίας 16, 14 και δύο 9χρονα. Ο 76χρονος θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.


Μάλιστα, το “Χαμόγελο του παιδιού” είχε αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook:

Στις 15/5/2020 απογευματινές ώρες λάβαμε κλήση στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056 από άτομο που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του και μας αναφέρθηκε ότι εθεάθη στην περιοχή της Νεάπολης Θεσσαλονίκης, κοντά στο δημαρχείο ηλικιωμένος κύριος ο οποίος χάιδευε με ανάρμοστο/απρεπές τρόπο ανήλικη περίπου 10 ετών. Παρακαλούμε αν κάποιος γνωρίζει πληροφορίες για την ταυτότητα του ηλικιωμένου να επικοινωνήσει ανώνυμα μαζί μας στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056 η οποία λειτουργεί όλο το 24ωρο ώστε να προβούμε σε ενέργειες“.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα