Θεσσαλονίκη: Ένταση για το Flyover – “Ο παλαιοχριστιανισμος δεν κατοικεί μόνο στα σπήλαια της Κορίνθου”

Διαβάζεται σε 1'
Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη INTIME

Ανέβηκαν οι τόνοι στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης για το Flyover.

Ένταση επικράτησε, την Τρίτη, στην ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, παρουσία εκπροσώπων φορέων, αυτοδιοικητικών και τοπικών Αρχών για το Flyover, όταν ανέβηκε στο βήμα ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Ταχιάος.

Έχοντας ακούσει τις ομιλίες των προηγούμενων συνομιλητών του, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thesstoday.gr, ο υφυπουργός ανέβηκε στο βήμα του δημοτικού συμβουλίου και δήλωσε ότι «αρχίσαμε μια πολύ καλή συζήτηση με τον δήμαρχο και τον περιφερειάρχη. Επέλεξα να έρθω γιατί έχω την αίσθηση ότι έχει αξία να συζητάμε στην πόλη, βεβαίως νομίζω ότι οι συζητήσεις αυτές να είναι επί συγκεκριμένου κι όχι μονόλογοι. Εκπλήσσομαι όταν ανακαλύπτω ότι ο παλαιοχριστιανισμός δεν κατοικεί μόνο στα σπήλαια της Κορίνθου».

Στον υφυπουργό απάντησε ο δικηγόρος του Συνδέσμου Κατοίκων Οικισμού Κωνσταντινουπολιτών, που εξέλαβε τη δήλωσή του ως προσωπική επίθεση και του ζήτησε να εξηγήσει προς ποιον απευθυνόταν, απειλώντας τον με μήνυση. Όπως φαίνεται στο βίντεο του Thesstoday.gr, η συζήτηση συνεχίστηκε σε υψηλούς τόνους.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα