Θεσσαλονίκη: Για δεύτερη μέρα έντονη αστυνομική παρουσία πέριξ του ΑΠΘ

Θεσσαλονίκη: Για δεύτερη μέρα έντονη αστυνομική παρουσία πέριξ του ΑΠΘ
thestival.gr

Δυνάμεις της αστυνομίας έχουν περικυκλώσει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα. Μικροεντάσεις ανάμεσα σε φοιτητές και αστυνομικούς.

Για δεύτερη μέρα αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί περιμετρικά του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, μετά τις αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει τα κορονοπάρτι που διεξάγονταν το τελευταίο διάστημα στους χώρους του πανεπιστημιακού ιδρύματος.

voria.gr

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα voria.gr, από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης αστυνομικοί, δικυκλιστές, περιπολικά και κλούβες έχουν αναπτυχθεί στις εισόδους του Πανεπιστημίου. Διεξάγουν ελέγχους στα άτομα που θέλουν να μπουν στο χώρο του ΑΠΘ και δεν επιτρέπουν σε όσους δεν έχουν ακαδημαϊκή και φοιτητική ιδιότητα. Φοιτητές και φοιτήτριες έχουν συγκεντρωθεί στην πυλη της Σχολής Θετικών Επιστημών.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Thestival.gr, το απόγευμα της Τρίτης σημειώθηκαν και μικροεντάσεις ανάμεσα σε φοιτητές και όργανα της αστυνομίας όταν τέσσερα άτομα επιχείρησαν να περάσουν εντός του ΑΠΘ από την είσοδο της παλιάς φιλοσοφικής και εμποδίστηκαν από αστυνομικούς.

thestival.gr

thestival.gr

Ανάλογη αστυνομική επιχείρηση είχε πραγματοποιηθεί και χθες πέριξ του ΑΠΘ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα