Θεσσαλονίκη: Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ψυχολογικής Υποστήριξης πλημμυροπαθών μέσω του Clicktotherapy

Διαβάζεται σε 1'
Θεσσαλονίκη: Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ψυχολογικής Υποστήριξης πλημμυροπαθών μέσω του Clicktotherapy
clicktotherapy

Το Πρόγραμμα Ψυχολογικής Υποστήριξης του Clicktotherapy, είναι εδώ για να υποστηρίξει όσους επλήγησαν από τις πλημμύρες της Θεσσαλίας.

Κάποιες φορές η ζωή μας δείχνει ένα σκληρό και άδικο πρόσωπο. Η απώλεια και το τραύμα μοιάζουν πάντα ανυπέρβλητα για όσους τα βιώνουν. Όμως γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι αντέχουμε περισσότερα απ’όσα νομίζουμε, δοκιμαζόμαστε στα ψυχικά μας όρια, τα ξεπερνάμε και προχωράμε εν τέλει σε μια πιο ήρεμη ζωή. Το Πρόγραμμα Ψυχολογικής Υποστήριξης του Clicktotherapy, είναι εδώ σήμερα για να σε υποστηρίξει σε αυτή την πορεία.

To clicktotherapy.gr με την βοήθεια των εθελοντών ψυχολόγων του και των ευγενικών χορηγιών, προσφέρει ένα ολοκληρωμένο Πρόγραμμα ψυχολογικής παρέμβασης, δωρεάν, σε όσους επλήγησαν από τις πλημμύρες της Θεσσαλίας.

Το Πρόγραμμα αποτελείται από δύο στάδια:

Στάδιο 1: Παροχή ψυχολογικής υποστήριξης

Μέσω των εθελοντών ψυχολόγων, που συμμετέχουν στην δράση, διατίθενται 2 υποστηρικτικές online συνεδρίες σε κάθε πληγέντα που θα κάνει αίτηση.

Στάδιο 2: Αποκατάσταση ψυχικής κατάστασης και πρόληψη ψυχολογικού τραύματος

Κατόπιν πρότασης του ψυχολόγου, υπάρχει η δυνατότητα επιμήκυνσης του θεραπευτικού πλάνου για 6 επιπλέον online συνεδρίες. Το παρόν στάδιο χρηματοδοτείται από χορηγούς.
Στο πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν έως 100 πληγέντες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν περισσότερες λεπτομέρειες και να κάνουν αίτηση, από την σχετική σελίδα του clicktotherapy.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα