Θεσσαλονίκη: Σύλληψη και διώξεις για τον θάνατο του Βούλγαρου οπαδού

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη και διώξεις για τον θάνατο του Βούλγαρου οπαδού
Στον εισαγγελέα η 26χρονη MotionTeam

Μια 26χρονη συνελήφθη για τον θανάσιμο τραυματισμό του οπαδού από τη Βουλγαρία στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, τον περασμένο Ιανουάριο. Άλλοι πέντε ταυτοποιήθηκαν.

Ταυτοποιήθηκαν οι πέντε οπαδοί και συνελήφθη μία 26χρονη που παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 28χρονο Βούλγαρο Τόσκο Μποτζατζίτσκι, το περασμένο Ιανουάριο στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για 5 άνδρες ηλικίας 24 έως 48 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διατάραξη κοινής ειρήνης, σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία, αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Επίσης, σύμφωνα με το seleo.gr, στο πλαίσιο της έρευνας, συνελήφθη 26χρονη Ελληνίδα για ανθρωποκτονία με δόλο.

Υπενθυμίζεται ότι, για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί, με την αυτόφωρη διαδικασία, άλλοι δύο Έλληνες 26 και 24 ετών, όπως επίσης και η 26χρονη γυναίκα για τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη.

Από τη συνεχιζόμενη έρευνα προέκυψε ότι, οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση συγκεντρώθηκαν στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής έπειτα από καθοδήγηση και πληροφορίες που τους παρείχαν ο 48χρονος και η 26χρονη και ανέμεναν προκειμένου να εκδηλώσουν την επίθεση.

Σημειώνεται ότι το ΙΧ με το οποίο παρασύρθηκε ο οπαδός, το είχε εκμισθώσει ο 48χρονος άντρας από εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα