Θεσσαλονίκη: Στο Αυτόφωρο 39χρονος ποδοσφαιριστής για επεισόδιο στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα

Θεσσαλονίκη: Στο Αυτόφωρο 39χρονος ποδοσφαιριστής για επεισόδιο στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα
GR Times

Ο 39χρονος συλληφθείς ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους. Ποιες είναι οι κατηγορίες που τον βαρύνουν.

Ποινική δίωξη για δύο πλημμελήματα άσκησε η εισαγγελέας εις βάρος του 39χρονου ποδοσφαιριστή για το επεισόδιο που σημειώθηκε σε αγώνα Β’ Ερασιτεχνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το GR Times, κατηγορείται για :

-Βιαιοπραγία με αφορμή αθλητική εκδήλωση.

-Επικίνδυνη σωματική βλάβη διατάξεις αθλητικού νόμου .

Στη συνέχεια παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Το επεισόδιο με τους τραυματισμούς καταγράφηκε σε αγώνα Β’ Ερασιτεχνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή (17/4).

Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη στο παιχνίδι ανάμεσα στις ομάδες ΔΑΣ Ωραιοκάστρου και Αστραπή Δενδροποτάμου, όταν 39χρονος ποδοσφαιριστής της φιλοξενούμενης ομάδας, μετά το πέρας της αναμέτρησης επιτέθηκε και τραυμάτισε ελαφρά δύο αντιπάλους ποδοσφαιριστές.

Η δίκη του 39χρονου ποδοσφαιριστή αναβλήθηκε λόγω απουσίας μαρτύρων ενώ το δικαστήριο ήρε την κράτηση του και αφέθηκε ελεύθερος.

Επιπλέον, του επιβλήθηκαν οι εξής περιοριστικοί όροι: Να μην προσεγγίσει τους παθόντες είτε στο σπίτι τους είτε σε αθλητικές εγκαταστάσεις, σε απόσταση 200 μέτρων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα