Θεσσαλονίκη: Το πόρισμα για την αιτία θανάτου του Βούλγαρου οπαδού

Θεσσαλονίκη: Το πόρισμα για την αιτία θανάτου του Βούλγαρου οπαδού
To σημείο όπου τραυματίστηκε θανάσιμα ο οπαδός MotionTeam

Τι έδειξε το ιατροδιαστικό πόρισμα για τον 28χρονο Βούλγαρο οπαδό ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο αφού πρώτα τον καταδίωξαν αντίπαλοι οπαδοί στη Θεσσαλονίκη.

Σε κακώσεις πυελού κοιλίας, που προκλήθηκαν από την παράσυρσή του από το αυτοκίνητο, φέρεται να αποδίδεται ο θάνατος του εικοσιοκτάχρονου Βούλγαρου που έχασε τη ζωή του ύστερα από επεισόδιο μεταξύ οπαδών ομάδων, το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Αυτό προκύπτει, κατά πληροφορίες, από την ιατροδικαστική έκθεση κατόπιν της σχετικής εξέτασης που διενήργησε η ιατροδικαστής στο άψυχο σώμα του άτυχου νέου. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι άλλες κακώσεις που εντόπισε δεν ήταν θανατηφόρες.

Το πόρισμα της ιατροδικαστή θα αποσταλεί στη Δικαιοσύνη, για να περιληφθεί στη δικογραφία. Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί ήδη και κρατούνται δύο νεαροί άνδρες 24 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων ασκήθηκε δίωξη για δύο κακουργήματα και εννέα πλημμελήματα, ενώ παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε ανακρίτρια από την οποία πήραν προθεσμία για την Πέμπτη.

Την ίδια ώρα, η 26χρονηοδηγός του αυτοκινήτου αφέθηκε ελεύθερη, μετά την εις βάρος της απαγγελία κατηγοριών για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και εγκατάλειψη θύματος τροχαίου και τα δύο σε βαθμό πλημμελήματος, ενώ σε εξέλιξη είναι η προκαταρκτική έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το τροχαίο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα