Θεσσαλονίκη: Βιβλίο στο σπίτι για την τρίτη ηλικία

Θεσσαλονίκη: Βιβλίο στο σπίτι για την τρίτη ηλικία
Στιγμιότυπο από έκθεση βιβλίου MotionTeam

Οι ηλικιωμένοι συνάνθρωποι μας θα απολαύσουν την ανάγνωση των βιβλίων που διαθέτουν οι βιβλιοθήκες Δήμου Παύλου Μελά, εν μέσω πανδημίας.

Το πρόγραμμα «Βιβλίο στο σπίτι για την τρίτη ηλικία» δημιούργησαν, εν μέσω πανδημίας, οι Δημοτικές Βιβλιοθήκες του Δήμου Παύλου Μελά, με την πεποίθηση, όπως τονίζουν, ότι «τα βιβλία ακόμα και στις σημερινές δύσκολες συγκυρίες αποτελούν μια μοναδική συντροφιά και για τους ηλικιωμένους αναγνώστες».

Στο πλαίσιο αυτό δίνεται η δυνατότητα στα μέλη των δημοτικών βιβλιοθηκών Ευκαρπίας, Πολίχνης, Σταυρούπολης που είναι άνω των 65 ετών, να επιλέξουν έως δύο βιβλία κι αυτά να παραδοθούν μέσω της υπηρεσίας στην εξώπορτα του σπιτιού τους, με την απαραίτητη τήρηση των μέτρων για τον κορονοϊό, τόσο από το προσωπικό όσο και από τους παραλήπτες (μάσκα, γάντια, τοποθέτηση του βιβλίου σε σακούλα).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν κλικ μέσω της επίσημης σελίδας του Δήμου Παύλου Μελά www.pavlosmelas.gr ή απευθείας στον σύνδεσμο http://opac.pavlosmelas.gr/.

Στη συνέχεια ν’ αναζητήσουν και να επιλέξουν τα βιβλία που επιθυμούν (όνομα συγγραφέα, τίτλο ή και με σύνθετη αναζήτηση κριτηρίων) από τα διαθέσιμα που υπάρχουν στις βιβλιοθήκες) και να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τη βιβλιοθήκη για την κράτηση του βιβλίου που έχουν επιλέξει και τον χρόνο παραλαβής πάντα σε συνεννόηση με τους υπαλλήλους των βιβλιοθηκών, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Τα τηλέφωνα, οι ημέρες και ώρες επικοινωνίας με τις βιβλιοθήκες έχουν ως εξής: Δημοτική Βιβλιοθήκη Ευκαρπίας (2313 502154), Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη: 12.00-20.00 & Πέμπτη, Παρασκευή: 08.00-15.30. Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολίχνης «Θεόκλητος Καρυπίδης» (2310 640244), Δευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή: 08.00-15.00 & Τετάρτη, Πέμπτη: 12.30-20.00. Δημοτική Βιβλιοθήκη Σταυρούπολης (2313 302836), Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή: 12.00-20.00 // Τρίτη, Πέμπτη: 08.00-15.00.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα