Θρίλερ με ηλικιωμένη που εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στη Νίκαια

Θρίλερ με ηλικιωμένη που εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στη Νίκαια
kozanilife.gr

Η σορός της ηλικιωμένης δεν έφερε εμφανή σημάδια χτυπήματος από κάποιο αντικείμενο, ωστόσο το διαμέρισμά της παρουσίαζε εικόνα γενικευμένης έρευνας.

Νεκρή εντοπίστηκε το μεσημέρι μία άτυχη 85χρονη γυναίκα, μέσα στο σπίτι της στη Νίκαια.

Την 85χρονη εντόπισε η κόρη της μαζί με έναν γείτονα, αφού την αναζητούσε από το βράδυ του Σαββάτου και δεν την έβρισκε και έτσι κάλεσε έναν γείτονα να κοιτάξει στο σπίτι, ο οποίος κάλεσε πίσω την κόρη να πάει και εκείνη στο σπίτι της μητέρας της καθώς δεν απαντούσε.

Όταν μπήκαν μέσα, βρήκαν νεκρή την άτυχη γυναίκα και τον χώρο του σπιτιού έντονα ερευνημένο, χωρίς ίχνη παραβίασης όμως.

Στο σημείο κλήθηκε κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά ζωής και ιατροδικαστής, ο οποίος κατά την αυτοψία στον χώρο, δεν εντόπισε κάποιο εμφανές τραύμα στην 85χρονη, όμως διέκρινε έντονη κυάνωση στα χείλη και στα νύχια κάτι που φανερώνει έλλειψη οξυγόνου και ασφυκτικό θάνατο ή απώλεια ζωής από παθολογικά αίτια.

Βέβαια αυτό μένει να διευκρινιστεί κατά την νεκροψία-νεκροτομή που θα γίνει αύριο, ωστόσο η έντονη εικόνα έρευνας της οικίας φανερώνει την παρουσία άλλων ατόμων στον χώρο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα