Τριήμερο 28ης Οκτωβρίου: Επιστροφή μετ’ εμποδίων για τους εκδρομείς – Μποτιλιάρισμα στην Αθηνών-Κορίνθου

Τριήμερο 28ης Οκτωβρίου: Επιστροφή μετ’ εμποδίων για τους εκδρομείς – Μποτιλιάρισμα στην Αθηνών-Κορίνθου
Μποτιλιάρισμα στην Εθνική οδό (φωτό αρχείου) INTIME NEWS

Σε εξέλιξη είναι η επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου της 28ης Οκτωβρίου, με την κίνηση να είναι ιδιαίτερα αυξημένη στις εθνικές οδούς. Πού παρατηρούνται τα μεγαλύτερα προβλήματα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιστροφή των εκδρομέων, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου και ταξίδεψαν σε τουριστικούς προορισμούς εκτός Αθηνών, με την επάνοδό τους η οποία ξεκίνησε από το μεσημέρι της Κυριακής (30/10) να γίνεται μετ’ εμποδίων.

Συγκεκριμένα, η κίνηση στα εθνικά οδικά δίκτυα είναι ιδιαίτερα αυξημένη, σύμφωνα με την Τροχαία, με την κυκλοφορία τόσο στην Αθηνών-Κορίνθου όσο στην Αθηνών-Λαμίας να είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Μεγάλα προβλήματα συναντούν οι οδηγοί από τα Μέγαρα στην Ελευσίνα, ενώ νωρίτερα ιδιαίτερα αυξημένη ήταν η κίνηση στην Κακιά Σκάλα.

Ουρές χιλιομέτρων σχηματίζουν τα αυτοκίνητα από το ύψος των Οινοφύτων. Αυξημένη κίνηση θα συναντήσουν οι οδηγοί και στα διόδια των Αφιδνών, αλλά και στο ύψος της Αττικής Οδού.

Σύμφωνα μάλιστα με το LamiarReport, ουρές χιλιομέτρων σχηματίσθηκαν στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, ενώ μεγάλες καθυστερήσεις σημειώνονται στο κομμάτι από τα διόδια της Τραγάνας και κάτω.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις οδηγών που ανεβαίνουν Λαμία, η ουρά ξεπερνά τα 35 χιλιόμετρα στα διόδια της Θήβας.

Η Τροχαία έχει λάβει αυξημένα μέτρα στο εθνικό οδικό δίκτυο, ενώ σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα βρίσκονται τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας, κυρίως των Υπηρεσιών Τροχαίας Αστυνόμευσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Με καθυστερήσεις η επιστροφή και στη Θεσσαλονίκη

Με χαμηλές ταχύτητες πραγματοποιείται η κυκλοφορία των οχημάτων αυτή την ώρα και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Αθηνών, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Όπως ανέφερε νωρίτερα το GRTimes, μεγάλο μποτιλιάρισμα σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Αθηνών Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Κατερίνης, με τα οχήματα να παραμένουν στάσιμα για αρκετή ώρα, ενώ κατά τόπους αυξημένη κίνηση και στα διόδια των Μαλγάρων έχουν να αντιμετωπίσουν οι οδηγοί, που επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη από το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου.

Κίνηση στη Θεσσαλονίκη GRTimes

Κίνηση στη Θεσσαλονίκη GRTimes

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα