Τζαβάρας σε διαφορετική γραμμή από Βορίδη: “Η μετάταξη του σταθμάρχη ήταν παράνομη”

Τζαβάρας σε διαφορετική γραμμή από Βορίδη: “Η μετάταξη του σταθμάρχη ήταν παράνομη”
Κώστας Τζαβάρας INTIME NEWS

Ο Κώστας Τζαβάρας αποδόμησε την κυβερνητική συλλογιστική για το σταθμάρχη της Λάρισας και τη μετάταξή του.

Παράνομη χαρακτήρισε τη μετάταξη του σταθμάρχη Λάρισας ο Κώστας Τζαβάρας μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο κινούμενος σε τελείως διαφορετική κατεύθυνση από τον Μάκη Βορίδη και την κυβέρνηση εν γένει.

Ο βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι “είναι λάθος πως στην κινητικότητα δεν υπάρχει όριο και εξήγησε ότι η μετάταξη είναι μια σύνθετη διαδικασία. Συγκεκριμένα. Ο εν λόγω εργαζόμενος χρειάστηκε να απολυθεί πρώτα από τη θέση στο Δημόσιο και μετά προσλαμβάνεται από τον ΟΣΕ. Αυτή η μετάταξη, που επικαλείται ο κ. Βορίδης, αφορά μετακίνηση στο εσωτερικό του ΟΣΕ προσώπου που ήδη είναι υπάλληλος του ΟΣΕ».

Επίσης υπογράμμισε: «Εάν δείτε την απόφαση του κύριου Πατέρα, η μετάταξη έχει γίνει από το υπουργείο Παιδείας, μετάταξη από το Δημόσιο σε μια επιχείρηση κοινής ωφελείας. Αυτή δεν την προβλέπει ο εσωτερικός μηχανισμός του ΟΣΕ, αλλά ο νόμος 44/40 του 2016 που λέει ότι σε αυτή την περίπτωση τα τυπικά και τα ουσιαστικά προσόντα του μετακινούμενου τα ορίζει ο φορέας της υποδοχής, δηλαδή ο ΟΣΕ.

Προφανώς θα το ξέρει ο κ. Βοριδης, είναι πολύ καλός νομικός, μάλλον πρέπει να το ξανακοιτάξει», κατέληξε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα