Βίντεο: Αυτοψία στο ΟΑΚΑ και στην στέγη Καλατράβα από ψηλά

Διαβάζεται σε 2'
Drone πλάνα από το ΟΑΚΑ
Drone πλάνα από το ΟΑΚΑ Youtube/Up Stories

Δείτε πλάνα με χρήση ειδικού drone με ισχυρό τηλεφακό (zoom) από τον χώρο του ΟΑΚΑ και την στέγη Καλατράβα, μετά το κλείσιμο των εγκαταστάσεων.

Την αναστολή από την Παρασκευή (29/09) κάθε αθλητικής και πολιτιστικής δραστηριότητας στο Κεντρικό Στάδιο και στο Ποδηλατοδρόμιο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στην Καλογρέζα, ανακοίνωσε το ΟΑΚΑ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι εγκαταστάσεις κλείνουν επειδή οι μεταλλικές κατασκευές του στεγάστρου Καλατράβα δεν ανταποκρίνονται στα κανονιστικά επιτρεπόμενα επίπεδα στατικής επάρκειας.

Όπως έχει γίνει γνωστό, αναμένεται από τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, με την επίβλεψη και του Μεγάρου Μαξίμου να κινηθεί άμεσα η διαδικασία μελέτης και χάραξης των επόμενων βημάτων, με τον αναπληρωτή υπουργό αρμόδιο για θέματα Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, να τονίζει πως πρώτο μέλημα είναι η ασφάλεια, ωστόσο, δεν διευκρίνισε το χρονικό ορίζοντα της διακοπής των έργων.

Η ομάδα του Up Stories με χρήση ειδικού drone με ισχυρό τηλεφακό (zoom) έκανε σήμερα Σάββατο (30/09) μια πρόχειρη αυτοψία στον χώρο του ΟΑΚΑ και πάνω από την στέγη Καλατράβα.

Όπως σημειώνει, σίγουρα γνωμάτευση για ένα τόσο πολυδιάστατο και κολοσσιαίο έργο όπως η στέγη Καλατράβα με πολλές τεχνικές δυσκολίες, δεν μπορεί να γίνει με μια πρόχειρη πτήση.

Ωστόσο, μας δίνει κάποια drone πλάνα από διάφορα σημεία του ΟΑΚΑ που δεν θα μπορούσαμε να δούμε αλλιώς, στο παρακάτω βίντεο.

Δείτε το drone βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα