Βίντεο: Η στιγμή που οι ελεγκτές “μπουκάρουν” στο παράνομο νυχτερινό κέντρο

Βίντεο: Η στιγμή που οι ελεγκτές “μπουκάρουν” στο παράνομο νυχτερινό κέντρο
Η στιγμή που οι ελεγκτές "μπουκάρουν" στο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας που λειτουργούσε παρά το lockdown video printscreen

Επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 12/3  σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Αθήνας που λειτουργούσε παρά το lockdown. Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο.

Επιχείρηση της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευή 12/3 σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Αθήνα, το οποίο εντοπίστηκε να λειτουργεί με ζωντανή μουσική και θαμώνες, παρά το lockdown.

Η ειδική επιχείρηση είχε σχεδιαστεί μεθοδικά με το κατάστημα να είναι υπό παρακολούθηση εδώ και καιρό. Είκοσι ήταν οι προσαγωγές των θαμώνων που πραγματοποιήθηκαν, ενώ επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις για την παραβίαση των μέτρων για τον κορονοϊό, τόσο στους είκοσι θαμώνες όσο και στους δύο ιδιοκτήτες.

Στους ιδιοκτήτες επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ στον καθένα, ενώ το κατάστημα σφραγίστηκε και του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ. Στους θαμώνες επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ στον καθένα.

Να σημειωθεί ότι το πάρτι γινόταν κάθε Παρασκευή. Το μαγαζί βρίσκεται επί της οδού Λιοσίων, κοντά στον σταθμό Λαρίσης.

Δύο ημέρες μετά την έφοδο της Αστυνομίας και κλιμακίου ελεγκτών του υπουργείου Ανάπτυξης στο νυχτερινό κέντρο, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OΡΕΝ παρουσίασε βίντεο ντοκουμέντο από το εσωτερικό του μαγαζιού. Δευτερόλεπτα μετά την έφοδο στο νυχτερινό κέντρο, οι θαμώνες παραμένουν σαστισμένοι στις θέσεις τους, ενώ οι ελεγκτές «κόβουν» τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν.

Δείτε παρακάτω το ρεπορτάζ του OPEN:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα