Θρίλερ με εξαφανισμένο βρέφος στη Βραυρώνα

Διαβάζεται σε 2'
Βρέφος
Βρέφος (φωτογραφία αρχείου) iStock

Θρίλερ σε εξέλιξη στη Βραυρώνα, καθώς η ΕΛ.ΑΣ επιχειρεί να διαλευκάνει μία υπόθεση που αφορά σε ζευγάρι από το Νεπάλ και το ενδεχόμενο να έχουν πετάξει το νεογέννητο μωρό τους στα σκουπίδια. Συνελήφθησαν οι γονείς.

Σε εξέλιξη βρίσκεται ένα θρίλερ στη Βραυρώνα, με την τύχη που είχε ένα μωρό από τους ίδιους τους γονείς του, από το Νεπάλ.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Πέμπτης, όταν η γυναίκα πήγε στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» με έντονη αιμορραγία. Οι γιατροί διαπίστωσαν πως η γυναίκα είτε απέβαλε είτε κυοφορούσε και γέννησε μόνη της πρόωρα με άγνωστη την τύχη του μωρού, με τις πρώτες εικασίες να κάνουν λόγο πως βρισκόταν στον 4ο ή 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Από το Νοσοκομείο ενημερώθηκε η Αστυνομία και από εκείνη την στιγμή έχει ξεκινήσει μία μεγάλη έρευνα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής για να διαπιστωθεί τι έχει συμβεί αφού το ζευγάρι δεν είναι καθόλου συνεργάσιμο και δεν λέει τίποτα στους αστυνομικούς.

Οι άντρες της Ασφάλειας πήγαν στο ξενοδοχείο που εργάζεται το ζευγάρι από το Νεπάλ και έλεγξαν το δωμάτιό τους, όπου διαπίστωσαν πως υπήρχε παντού αίμα.

Τι ψάχνουν οι Αρχές

Ρωτώντας τον άντρα αν πέταξε σκουπίδια το αρνήθηκε, όμως στα βιντεοληπτικά υλικά φαίνεται να πετάει κάποιες σακούλες σκουπιδιών στον κάδο, χωρίς όμως να είναι γνωστό ακόμη αν ήταν πετσέτες και σεντόνια ή το ίδιο το μωρό, άρα η τύχη του μωρού παραμένει εντελώς άγνωστη.

Λίγο μετά πέρασε και το απορριμματοφόρο του Δήμου από την περιοχή και πλέον οι αστυνομικοί ψάχνουν στην χωματερή μήπως τυχόν εντοπίσουν κάποιο στοιχείο.

Η γυναίκα νοσηλεύεται φρουρούμενη και ο άντρας της έχει επίσης συλληφθεί και έχει οδηγηθεί στην Ασφάλεια με την έρευνα να συνεχίζεται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα