Zayn: Η πρώτη σόλο συναυλία μετά την αποχώρησή του από τους One Direction

Διαβάζεται σε 2'
Zayn: Η πρώτη σόλο συναυλία μετά την αποχώρησή του από τους One Direction
Εμφάνιση του Zayn Malik στο Κάρσον, Καλιφόρνια Associated Press

Ο Zayn επιστρέφει στον συναυλιακό χώρο μετά από 8 χρόνια, με την πρώτη του σόλο συναυλία να γίνεται sold-out.

O Zayn Malik, γνωστό μέλος της πρώην δημοφιλούς μπάντας, One Direction, βρέθηκε πάνω στην σκηνή μετά από αρκετά χρόνια. Η εμφάνιση αυτή, πέρα από την πρώτη του σόλο συναυλία, ήταν και η πρώτη του συναυλία από όταν αποχώρησε από τους One Direction, το 2015.

Η sold out εμφάνιση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (17/05) στο Shepherd’s Bush Empire του Λονδίνου και ο καλλιτέχνης την χαρακτήρισε ως “αξέχαστη” σε ανάρτησή του στο Instagram.

Οι One Direction στο Τόκιο, τον Αύγουστο του2015 λίγους μήνες πριν την αποχώρηση του Zayn. Associated Press

O 31χρονος Zayn ανέβηκε στη σκηνή στο χώρο του δυτικού Λονδίνου για να ερμηνεύσει τραγούδια από το τελευταίο του άλμπουμ, Room Under the Stairs, για πρώτη φορά για τους θαυμαστές.

«Αυτή είναι μια συναρπαστική βραδιά», είπε στη συναυλία. «Είμαι πολύ ευγνώμων σε όλους σας και ελπίζω να έχετε μια υπέροχη νύχτα».

 

Μόλις αποφάσισε να ακολουθήσει σόλο καριέρα, αποχωρώντας από τους One Dorection το 2015, o Zayn Malik, είχε προγραμματίσει αρκετές live εμφανίσεις, αλλά αποσύρθηκε επικαλούμενος το κοινωνικό άγχος με το οποίο παλεύει εδώ και χρόνια.

Σε επίσημη δήλωση που ανακοινώνει την αποχώρησή του από το Summertime Ball, ο Malik είπε: «Δυστυχώς, το άγχος, που με στοιχειώνει τους τελευταίους μήνες γύρω από τις ζωντανές εμφανίσεις με έχει κατακλύσει», προσθέτοντας ότι «λόγω της σπουδαιότητας της εκδήλωσης, ήρθα αντιμέτωπος με το χειρότερο άγχος της καριέρας μου».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα